Întâlnire Chanel

Da, ok, știu, iar scriu despre Chanel 🙂 Nu am ce să fac, nu pot să mă abțin, pe mine scrie Chanel, cel puțin semnătura olfactivă, zilele astea este exclusiv Chanel. A venit primăvara și am trecut de la Coco Mademoiselle și Black Orchid al lui Tom Ford, la Chance Eau Tendre și Chance Eau Fraiche. Maia chiar mi-a spus într-o dimineață, când încă mai aveam zăpadă în curte, că e clar, mami, a venit primăvara pentru că la noi în casă miroase a mare și a flori și a soare! Și asta pentru că purtam Chance 🙂

Deci, lucrurile stau cam așa. La început de primăvară, ce putea fi mai potrivit decât o întâlnire cu universul Chanel și fetele din beauty? Nimic, vă spun sigur. În consecintă, m-am încoțopenit, e adevărat nu foarte primăvăratic pentru că sunt friguroasă maxim, mi-am cocoțat părul într-un nou look învățat de la colegele mele de breaslă, Bianca Nuțu, beauty editor The One, și Nicoleta Bujor, beauty editor Tabu, am pulverizat ca din întâmplare, some Chanel drops behind my ears și am plecat la întâlnire. First date, aș putea spune, pe anul acesta, s-a întâmplat la Douglas în Băneasa, și m-am întâlnit cu toate fetele din beauty, dar și cu minunatele bomboane cu ciocolată și nuci prezente mereu la evenimentele Chanel.

Iuliana Dima, PR-ul Chanel, ne-a povestit despre toate noutățile primăverii, timp în care mi-am făcut o listă în minte cu toate produsele după care tânjesc, m-am îndrăgostit de noul parfum masculin Allure Sport Extreme și la final, am încercat pe piele N0 19 Poudre, pentru că, citez din Iuliana, „trebuie că trebuie să faci tu singură gestul, nu eu, nu altcineva, doar așa poți să simți și să înțelegi acest parfum”.

Nice, but not for me, cel puțin în perioada actuală, dar sunt sigură că la un moment dat, îl voi înțelege, iar el mă va înțelege pe mine. Așa mi s-a întâmplat cu toate parfumurile Chanel, și de data asta, surprinsă și intrigată, am descoperit-o pe Coco. M-a fascinat mereu sticluța transparentă și eticheta neagră, logo-ul rotund și elegant, dar aroma lui m-a lăsat rece sau chiar, pot să spun, m-a contrariat și mi-a displăcut. Nu o regăseam în Universul Chanel, mi se părea cumva venită din altă lume. Daaaarr…. i-am spus și Iulianei, de la întâlnirea noastră, eu sunt Coco și Coco a fost creat special pentru mine cea de-acum.

Întâlnirea asta m-a scos din gri-ul depresiv care mă cuprinsese și mă face să vă spun așa …

… Open your heart și primește tot ce aduce primăvara! Copacii înfloriți, miros de pămât reavăn, viorele și ghiocei, plimbări prin parc, rochii vaporoase și pantofi în nuanțe care mai de care mai tangerine, lacuri de unghii inspirate de bobocii de pe ramuri, pudre și blush-uri cu texturi de păpădie, parfumuri florale și pline de energie! Iubire și armonie!

A venit primăvaaarrrraaaaa!!!!!!!

 

 

4 Responses to “Întâlnire Chanel

 • Chanel Allure Sport mi se pare parfumul masculin PERFECT! Extreme nu am mirosit, inca, dar sunt sigura ca o sa-mi placa 😀
  De Chance nu mai zic…Like Like Like

 • lilik
  10 ani ago

  Allure Sport Extreme este mai intens, dar parca totusi Sport este mai persistent. Anyway, ambele imi plac pentru ca se aseaza bine pe pielea sotului meu 🙂
  Despre Chance … de acord cu tine

 • Si eu sunt o Chanel si nu reusesc sa ma concentrez atat la alte marci ca si la Chanel pentru ca Chanel nu e doar o marca, e un stil, o cultura si cine o simte o simte cine nu crede ca-s doar fite. Eu m-am indragostit de Chance eau Fraiche si Coco Noir, dar nu sunt singurele … pentru barbati imi place Allure sport. e super.
  Blog-ul tau e foarte dragut. Felicitari!

  Numai bine,
  Tamara

 • lilik
  9 ani ago

  Mulțumesc, Tamara!
  Da, Chanel este Chanel. L-am molipsit chiar și pe soțul meu cu această pasiune, deși el este mai aproape de bărbatulunuisingurparfum, atunci când i-am cumpărat Allure Sport.
  Și blogul tău este drăguț! Te mai aștept pe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...