Interviu cu Diana Moldovan, imaginea parfumului Cacharel Catch Me…

Din luna martie a acestui an, noul parfum Cacharel, Catch Me, construit de parfumierul Dominique Ropion în jurul florii de portocal, va fi disponibil și în România. Cu această ocazie, Cacharel a pus la dispoziția presei un interviu cu imaginea parfumului, modelul Diana Moldovan, interviu pe care-l puteți citi mai jos.

Născută în România, în 1987, Diana Moldovan s-a lansat în 2006 și de atunci a devenit o figură extrem de prezentă în lumea modei și frumuseții. Silueta sa inconfundabilă a cucerit creatorii celor mai mari case de modă din lume, Chanel, Prada, Dior, Balenciaga, privirea sa albastră a inspirat fotografi celebrii precum Terry Richardson, Guido Mocafico, Serge Lebon sau Jean-Baptiste Mondino, autorul campaniei Cacharel Catch me… Se descrie ca fiind o persoană ce-și urmează în permanență instinctele, pozitivă și empatică.

Care a fost reacția ta când ai primit propunerea de a întruchipa femeia Cacharel?
Am fost foarte încântată și entuziasmată. Pentru mine, femeia Cacharel este o femeie cu un caracter puternic, plină de umor, veselă și elegantă. Este o onoare pentru mine să întruchipez femeia Cacharel.

Cum s-a petrecut întâlnirea ta cu Jean-Baptiste Mondino?
Întâlnirea mea cu Jean-Baptiste Mondino a devenit una dintre cele mai frumoase amintiri din cariera mea. Este cel mai bun în domeniul său, fără îndoială, iar din momentul în care am aflat că voi lucra cu el, nu mi-am mai găsit locul. Am simțit că voi trăi una dintre cele mai importante etape din cariera mea. Filmul este foarte reușit, un moment de bucurie pură, este foarte frumos. În ceea ce privește muzica, pot să spun că este perfectă, aduce filmului o notă în plus de libertate și lejeritate.

Cum te-ai simțit cu toți acei băieți urmărindu-te o noapte întreagă?
M-am amuzat foarte tare! Este destul de rău pentru o zi de lucru, nu? Am râs ore întregi, a fost foarte agreabil, iar cei 3 băieți tineri și frumoși care m-au urmărit … i-am adorat!

Care este cea mai frumoasă amintire de la filmări?
Fiecare minut a fost extraordinar. Noaptea, decorul, băieții… a fost o energie nemaipomenită pe care o transmite și filmul, dealtfel.

Care este definiția ta pentru frumusețe?
După mine, tot ce este natural și pur este în mod automat frumos.
Ce este important pentru tine la un parfum?
Totul! Aroma, flaconul … pentru a mă atinge, un parfum trebuie să fie prezent, să exercite o atracție irezistibilă, trebuie să fie în acord cu starea în care mă aflu, cu personalitatea mea.
Ai un ritual zilnic în ceea ce privește parfumul?
În fiecare zi este diferit. Îmi aleg parfumul în funcție de starea de spirit. Ziua îmi place să port un parfum lejer, vesel, iar seara, aleg un parfum elegant, mai feminin. Unul dintre motivele pentru care m-am îndrăgostit de Catch Me… este că am găsit în el ambele stări, veselie și eleganță.

CatchMe_80Ml_dt

Cum te-a sedus Catche me…?
Povestea lui mi-a atins sufletul. Am fost cu adevărat sedusă de povestea acelei nopți, de atmosfera sa magică. În mod evident, parfumul este proaspăt, vesel, dulce în același timp, și elegant. Îmi evocă o grădină plină de flori care se dezvăluie pe rând, fiecare, și învăluie trecătorii cu aromele lor împletite. Flaconul! Mi-amintesc foarte bine prima dată când l-am ținut în mâini. Mă pregăteam pentru filmare, eram la etapa coafat, și m-a amuzat foarte tare să-l ating, nu mă mai puteam opri să mă joc cu el. Forma sa este intrigantă, dar simplă, în același timp.
La ce te duce cu gândul parfumul Catch me… ?
La o evadare, îmi creează un sentiment puternic de libertate și de încredere în sine.
Ce înseamnă seducția pentru tine?
Puterea aceea magică de a atrage pe cineva, alchimia misterioasă care se creează între două persoane… este sublim…
Cum o poate seduce cineva pe Diana Moldovan?
Să-mi oprească inima pentru 2 secunde 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...