Ivatherm a lansat SYNERGY, noua gamă anti-rid

Acum câteva zile, în cadrul unui eveniment de presă la care nu am ajuns, din păcate, am stat acasă cu Maia bolnăvioară, Ivatherm a lansat noua gamă anti-aging SYNERGY, bazată pe un concept inovator care aduce frumusețe din interior și din exterior.

Gama conține două produse, ser și capsule, care au la bază o combinație a 7 uleiuri esențiale concentrate, bogate în acizi grași nesaturați ce regenerează în profunzime și redau tinerețea pielii. Știm cu toatele că îmbătrânirea pielii este un fenomen natural și ireversibil, ce implică alterarea proprietăților mecanice ale pielii, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne resemnăm, nu-i așa?  Știm și că pielea „slăbește”, se subțiază prin pierderea de țesut gras subcutanat, iar matricea extracelulară formată din colagen și elastină se degradează, dar asta nu înseamnă că nu se poate face nimic. Fiind fix în publicul țintă al acestei game, femei peste 30 de ani, pot să vă declar sus și tare că voi încerca aceste produse, chiar dacă deunăzi am spus că mă opresc pentru o vreme cu testele. Dar nu am avut nicio reacție neplăcută la niciun produs Ivatherm până acum, așa că nu cred că voi avea de acum încolo, mai ales că aceste produse sunt  formate din amestecuri de uleiuri esențiale concentrate, obținuțe prin presare la rece.

Prezentarea gamei spune că acțiunea lor este de regenerare intensă în profunzime, redau suplețea, elasticitatea și luminozitatea pielii mature. Pielea va arăta mai tânără și mai sănătoasă. Aleluia! Abia aștept să mi se întâmple asta!

 

 

SYNERGY Ser Anti-Aging 135 lei

Commipheroline este un extras natural folosit în medicina Ayurveda ce redă fermitate și volum pielii subțiate și fragilizate, netezește ridurile, acționând din profunzimea pielii. Are un mecanism de acțiune original „injection-like” sau „volumizing effect”, care determină repulparea pielii prin umplerea ridurilor. Uleiul de Onagra, supranumit și «La Primevere Du Soir», are proprietăți antirid, de revitalizare și rehidratare a pielii. Este bogat în acizi grași nesaturați Omega 3 și Omega 6. Lipactive Inca Inchi® WO este un ulei natural extras dintr-o plantă peruană, din pădurea amazoniană. Și el conține acizi grași nesaturați Omega 3 , 6 dar și 9 cu rol major regenerant, hidratant și antioxidant asupra pielii. Tamanol Bio (uleiul de Tamanu) este obținut din fructul de Tamanu al unui arbore de origine polineziană numit și ”ulei sacru de Tahiti” sau ”ulei de Bora Bora”. Conține acizi grași nesaturați și acid calophilic cu proprietăți cicatrizante și regenerante asupra pielii. Uleiul din semințe de Baobab, copac ce crește în Africa, Madagascar și Australia și este emblema Senegalului, numit și „arborele invers”. Face parte din farmacopeea tradițională africană și este un bun emolient care mărește elasticitatea pielii. Tego® Turmerone are acțiune anti-oxidantă semnificativă, reduce stresul oxidativ și conferă tenului luminozitate și uniformitate. Îmbunătățește tonusul pielii. Uleiul din sâmburi de strugure este bogat în vitamina E și are un puternic efect antirid. Serul se aplică seara pe pielea curată a feței și gâtului, înaintea cremei UNA Anti-Aging.

 

SYNERGY Capsule Anti-Aging 72 lei

Este un supliment alimentar ce regenerează, hidratează și menține tinerețea pielii din interior. Conține uleiuri esențiale de Onagra, Bourrache și vitamina E, cu acțiune sinergică, și redau strălucire și tinerețe pielii. Uleiul de Onagra este extras din planta cu același nume, originară din America de Nord, este regenerant și benefic pentru piele. Conține acizi grași polinesaturați, acid linoleic și gama-linolenic ce regenerează epidermul, redându-i strălucirea. Uleiul de Bourrache (Limba mielului) obținut prin presarea la rece a semințelor este bogat în acizi grași esențiali ce conțin acid gama-linolenic și acid linoleic (Omega 6), care previn îmbătrânirea pielii și formarea ridurilor, asigurând suplețea și elasticitatea pielii. Vitamina E este un puternic și binecunoscut antioxidant. Se recomandă 2 capsule pe zi administrate în timpul meselor, cu un pahar de apă.

Produsele SYNERGY sunt recomandate femeilor începând de la 30 de ani, și fac parte dintr-un program de îngrijire pe termen lung, pentru ca urmele lăsate de trecerea anilor să fie cât mai puțin vizibile.

3 Responses to “Ivatherm a lansat SYNERGY, noua gamă anti-rid

  • Vai, vai, vai ce-mi mai place serumul! Este atat de fin si hidratant… Tu ai inceput sa-l folosesti?

  • lilik
    9 ani ago

    N-am început încă să-l folosesc. Abia astă seară ajunge la mine acasă 🙂 Niște hidratare în plus n-ar strica, frigul ăsta îmi usucă groaznic pielea. Și mâinile sunt varză, deși folosesc cu spor crema de la Ivatherm. Adevărat că nu port mănuși, este una dintre problemele mele de sezon. Mereu le uit acasă 🙁

  • Eu le tin tot timpul in geanta, indiferent cat de mica ar fi ea, si le pun la fundul gentii imediat ce intru in casa! Asa stiu ca le voi avea tot timpul cu mine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...