Kung Fu Panda din nou în acțiune pe nickelodeon

Aventurile îndrăgitului urs panda, Po, din serialul Kung Fu Panda continuă pe nickelodeon. Cei mici și nu numai sunt invitați să descopere în fiecare zi, de luni până vineri începând cu ora 19:00, întâmplările hazlii și pline de acțiune ale ursului panda.

Recunosc, ca orice părinte în epoca modernă, fac orice este posibil ca Maia să petreacă cât mai puțin timp în fața televizorului. Nu doar pentru că excesul de TV spală creierul, dar și în doze mici poate afecta grav sănătatea psihică a consumatorului. Pe primul loc se află stupiditățile debitate în serialele americane pentru pre-adolescenți de pe Disney amplificate fiind de dublajul răstit, ce spun eu răstit, țipat de-a dreptul.

Daaar, pentru că întotdeauna este un dar la mijloc, sunt câteva seriale foarte tari la care mă uit și eu cu mare plăcere, unul dintre ele fiind Kung Fu Panda. Ursul ăla îmi place maxim 🙂

Acum câteva zile, am fost împreună cu Maia la lansarea noilor episoade Kung-Fu Panda pe nickelodeon, eveniment ce a avut loc la Pescariu Sport&Spa. Acolo ne-am întâlnit cu Noemi și băiețelul ei Avi care n-a stat prea mult pe gânduri și a intrat imediat în pielea lui Po. Maia, ca orice fetiță ce se respectă, s-a identificat rapid cu Tigroaica, iar mie mi-a mai rămas Cocorul, nu de alta, dar nicio altă mișcare nu-mi ieșea atât de bine 🙂 Încă o dată s-a demonstrat cât de mică este lumea, atunci când în sală am dat nas în nas cu prietenii Maiei, Radu și Horia, gemenii prietenei mele Cristina Hanganu. Din acel moment, Cocorul, adică eu, a fost trecut pe tușă sau mai exact, a devenit invizibil pentru Tigroaică. C’est la vie!

photo 1

Noile episoade vor dezvălui cum Po își ia angajamentul să-l inițieze în arta kung fu pe unul dintre membrii familiei imperiale sau cum îl va ajuta pe cocorul Crane să păstreze un secret față de mama sa.

Totodată, supărat că nu a fost invitat la o petrecere din cauza lipsei sale de maniere, se hotărăște să învețe câteva reguli de etichetă de la Shifu. Oare va reuși ?

Află răspunsul urmărind aventurile ursului Po în noile episoade Kung Fu Panda!
De luni până vineri, ora 19:00, pe nickelodeon!

Urmărește aventurile lui Po și pe pagina de Facebook.com/Nickelodeon.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...