Lansare parfumată

… sau lansări, mai exact, Burberry și Cartier. Evenimentul a avut loc într-un loc frumos și luminos, The Place Concept Store, iar lumina cred că se datorează și fostei mele colege de la Tabu, Noemi Revnic, un bulgăre de strălucire și de bunătate. M-a bucurat mult invitația Cristinei Lazăr la eveniment și mi-a plăcut foarte tare organizarea. Practic, a fost  o întâlnire între fete, relaxată și fără pretenții, am mâncat croissante cu ciocolată, eu cam multe, și am sporovăit ca vrăbiile într-o zi de primăvară.

Baiser Volé de la Cartier este un parfum elegant și destul de pretențios, și pentru prima dată în istoria parfumului,  creație unică a parfumierului casei Cartier, Mathilde Laurent, este un parfum al pasiunii ce evoluează în jurul unei singure flori : crinul ca floare a regalității. Nu sunt foarte prietenă cu parfumul crinului, îl evit pe cât pot, de aceea nu mi-a trezit nicio emoție Baiser Volé, dar numele lui îmi place foarte tare. De altfel, povestea parfumului pornește de la un sărut ușor, dar furat într-un moment al pasiunii desăvârșite, numele său evocând contrastul dintre delicatețea unui sărut și cutezanța de a-l fura.

Baiser Volé  EDP 30 ml – 279 lei; Baiser Volé  EDP 50 ml – 395 lei; Baiser Volé  EDP 100 ml – 549 lei;  Set Baiser Volé (EDP 50 ml + EDP 15 ml) 395 lei; Baiser Volé Extract de parfum 30 ml – 749 lei

Body de la Burberry s-a așezat pe pielea mea mult mai natural decât Cartier, pe care l-am încercat totuși, s-a menținut până seara și toată lumea cu care m-am întâlnit, m-a întrebat ce parfum port.

Burberry Body este un parfum feminin și senzual. Notele de vârf sunt date de absintul verde, aroma piersicii și delicatețea freziei. Notele de mijloc sunt imaginate în jurul unui buchet floral în tonuri de trandafir și iris îmbinându-se delicat cu nuanțele calde și subtile ale lemnului de santal. Iar notele de bază sunt cașmirul, vanilia, moscul și ambra. Când am citit prezentarea de mai sus, am zis că nu este pentru mine parfumul, dar când l-am pulverizat pe piele m-a surprins incredibil de plăcut. Pe pielea mea este destul de puternic, spre deosebire de felul în care s-a deschis pe pielea celorlalte fete, și foarte persistent.

Burberry Body Apa de Parfum 85 ml – 449 lei; Burberry Body Apa de Parfum 60 ml – 349 lei; Burberry Body Apa de Parfum 35 ml – 275  lei;  Burberry BODY Intense EDP 85 ml – 547 lei; Burberry BODY Intense EDP 60 – 399 lei

M-am întâlnit și cu fosta mea colegă de la ProFashion, Andreea Raicu, ne-am admirat siluetele, ne-am pupat și evident, ne-am pozat.

Andreea Raicu, Cristina Lazăr, moi, evident, Cristina Sima și Ioana Vasile ( Marie Claire)

N-am mai văzut-o pe Andreea de câțiva ani și m-am bucurat tare mult, perioada ProFashion este una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea, profesional și personal. De fiecare dată când mă întâlnesc cu cei cu care am lucrat atunci, mi se umple sufletul de bucurie și nostalgie.

2 Responses to “Lansare parfumată

  • stefy
    9 ani ago

    imi place postarea ta lilik, dar nu cred ca se gaseste ceva delicat in a fura un sarut…:)

  • lilik
    9 ani ago

    Sotul meu este cel mai delicat hot de saruturi, asa ca stiu ce spun 🙂 Un sarut poate fi furat delicat, dar e adevarat, poate fi furat si altfel:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...