Lansare Sephora

 

În dimineaţa asta, am fost la lansarea noutăţilor şi exclusivităţilor Sephora pentru sezonul de vară 2011. Evenimentul a avut loc într-o locaţie deosebită, Club Ambasad’Or din Otopeni. Numele nu mi-a inspirat prea multă încredere, mi-am imaginat, sincer, un loc chicios, în schimb am fost plăcut surprinsă de… tot. În mod deosebit, mi-a plăcut faptul că este destul de retras, zona nu este foarte populată, pare linişte, iar piscina este foarte frumoasă. Probabil că la vară o să fac o vizită împreună cu Maia pentru bălăceală.

Sephora rămâne Sephora, iar lansările lor sunt minunate. Am încercat tot ce se putea încerca, nu am ratat niciun stand şi promit să revin cu poze şi explicaţii pentru toate produsele testate. A primit şi Maia un cadou de la Benefit, aşa că o să am o părere serioasă în cel mai scurt timp.

Acu mă cam grăbesc, trebuie să plec la sală, iar astă seară este seara adevărului. Aflăm cât am slăbit, dacă am slăbit, cât s-au micşorat sau mărit muşchii braţelor, gambelor, mă rog cam toţi muşchii pe care i-au măsurat intsructorii noştri la primul antrenament. Wish me luck!

Foto: Sephora

4 Responses to “Lansare Sephora

 • Cristina
  11 ani ago

  asa cum ti-am spus………arati aici foaaarte tare!!!!! o fi de la sala sau de la primavara???

 • lilik
  11 ani ago

  multumesc mult! Cred ca de la amandoua, dar mai ales de la sala. Ma simt super! Nu vrei sa mergi cu mine la sala?

 • Esti foarte frumoasa si foarte chic!:)

 • lilik
  10 ani ago

  Oh, doamne, sunteti foarte dragute:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...