Leona Lewis, noul brand activist The Body Shop

Mă grăbesc să vă anunț că, astăzi, The Body Shop este mândru să dezvăluie identitatea noului său Brand Activist în persoana superstarului international, Leona Lewis.

La 7 ani de la succesul său la emisiunea X Factor (UK), cu 20 de milioane de albume vândute și o minunată colecție de premii și nominalizari, Leona rămâne fidelă convingerilor ei. Iubitoare de animale și vegetariană de la vârsta de 12 ani, Leona este partenerul perfect pentru The Body Shop și viziunea sa unică despre frumusețea fără cruzime/cruelty-free.

Leona-promo-shot_bleed_sÎn cadrul parteneriatului, una dintre primele activități ale Leonei este să sprijine The Body Shop și ONG-ul Cruelty Free International în eforturile lor comune din campania globală pentru interzicerea testării pe animale a produselor cosmetice, odată pentru totdeauna. Baza este deja creată prin legea ce intră în vigoare anul acesta, pe 11 martie și care interzice testarea cosmeticelor pe animale, în Comunitatea Europeană.

Leona Lewis a semnat o colecție exclusivă de machiaj și parfumuri cruelty-free, colecție în ediție limitată.

Leona White musk Lib Pafum 30ml face on HR_INCFBPJ018Colecția conține cosmetice cu ingrediente 100% vegetale, iar ambalajele în nuanțe în trend sunt decorate cu un motiv floral în formă de cerb sărbătorind astfel, faptul că The Body Shop a fost unul dintre primele branduri de frumusețe ce a folosit mosc creat artificial în laborator, cruelty-free, în locul celui provenit de la cerbi.

Leona Lewis Blusher Brush2_INCFBPJ010

Leona Lewis Lip Gloss's Lt Pink_INCFBPJ014

Leona Shimmer palette Blush HR_INCFBPJ016

Colecția Leona Lewis în ediție limitată va fi disponibilă în 4 dintre cele 6 magazine The Body Shop (cu excepția Magheru și Timișoara) începând din martie 2013.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...