Let’s train for Summer 2

Nu am  reuşit să scriu aşa cum am zis, în fiecare zi după sală, pentru că ajung destul de târziu acasă, iar Maia abia mă aşteaptă să ne jucăm măcar puţin. Între timp am căpătat şi nişte poze în care apar şi eu străduindu-mă să ţin pasul cu grupul. Vineri chiar mi-a ieşit aproape perfect. Nu mai ştiu dacă am zis ceva despre dietă şi în ce constă, dar o fac acum. O zi carne, ouă, brânză, o zi legume, o zi carbohidraţi, adică orez şi paste, şi o zi fructe, iar ultima masă a zilei este nu mai târziu de 6 jumate seara. Fără dulciuri şi fără alcool. Recunosc că nu-mi lipsesc foarte tare amandinele şi ciocolata, în schimb fanstasmez grav cu gândul la o bere rece…

Am uitat să spun că până în ora 12 mănânc doar fructe sau mă rog, mă chinui să mănânc doar fructe. Am ajuns la concluzia că mai bine nu mănânc fructe deloc dimineaţa decât să mă doară stomacul aşa cum s-a întâmplat câteva zile la rând. Pe scurt, am început programul cu 58 kg, şi sunt foarte curioasă dacă am slăbit şi cât am slăbit. Pantalonii mei etalon zic că am slăbit, şi cum nu am cântar în casă, aştept cântărirea oficială de la sală. Până atunci, ţopăi cu elan de 3 ori pe săptămână, şi sunt mândră că am lipsit doar o dată, motivat chiar, pentru că aveam un text de predat.

Data trecută, am luat-o şi pe Maia la sală, şi deşi la început a stat morocănoasă pe bancă cu mâinile la urechi, la un moment dat a început să sară ca un iepure şi a ţinut-o aşa până la finalul orei. Din păcate, nu am poze, dar promit să fac dacă o mai iau cu mine.

 

mai sus se vede cum transpir

2 dintre instructorii noştri, Cristi şi Ilinca

Alexandra, al treilea instructor care mai poate să şi chiuie în timp ce sare

Abdomenul Ilincăi şi mai sus, Ilinca cu zâmbetul tot timpul pe buze, iar lângă ea este Cristi care scoate untul din noi şi apoi ne spune că mai facem încă 3 repetări a câte 8 … orice

 

 

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...