Let’s Train for Summer 5

Rezumatul săptămânii:

Luni am fost la antrenament, deşi mă simţeam foarte slăbită şi aş fi dormit în loc să sar, dar am zis să nu ratez nicio oră. Ei bine, nu ştiu dacă am făcut chiar bine pentru că mi-a fost rău. Era să leşin de vreo 2 ori, m-am împiedicat ca Bambi în ghetele de Kangoo, noroc că era aproape un perete de care m-am sprijinit elegant. Prietena mea Andreea mi-a dat nişte calciu, iar Cristi m-a îndesat cu glucoză, bleah, şi cu un baton de ciocolată, nu ştiu ce era dar îmi amintesc cu plăcere de el. Prin urmare, din toată ora de kangoo am făcut cam 15 minute, iar restul l-am petrecut pe hol, pe un scaun destul de confortabil, şi am conversat cu Cristi. Dacă îşi mai aminteşte cineva cum arată omu’, dacă nu, mai pun o poză ca să „refresh your memory”, eu zic că am ieşit destul de bine.

Miercuri, adică aseară, m-am simţit vinovată de succesiunea de leşinuri de luni, aşa că am tras de mine ca naiba. Din fericire, nu am mai avut energie să mă privesc în oglinda din faţa noastră, chestie care mi-a folosit la moral. Dacă mă privesc în oglindă în timp ce sar, îmi scade self-esteem-ul vertiginos pentru că mi se pare că semăn cu o păpuşă de paie trasă de sfori, nicidecum cu o atletă plină de fibră. I-am spus Andreei că dacă la sfârşitul stagiului, adică la mijlocul lui mai, nu arăt ca Madonna acu’ vreo 10 ani, nu mă mai joc.

A mers şi fii-mea cu mine, a ţopăit mai ceva ca o capră, a lucrat şi la saltea, însă a fost dezamăgită că Alexandra nu a lăsat-o să lucreze cu ganterele roz. La relaxare, bineînţeles că, în timp ce toată lumea stătea cu ochii închişi şi încerca să se destindă, fii-mea-şi fâşâia picioruţele pe saltea şi încerca să facă podul de sus sau de jos, nu m-am prins. Sorry, fetelor L Pe drum spre casă, m-a anunţat că ea o să meargă la sală în fiecare miercuri, chiar dacă eu nu o să mai merg. Se duce singură cu autobuzul că e mare.

Vineri, adică mâine, nu merg la sală pentru că este ziua unui prieten şi mă duc să mă destrăbălez.

Pupici, inimioară, fluturaş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...