Let’s Train for Summer II

Adică, astăzi începe al doilea stagiu Let’s Train for Summer la care m-am înscris şi eu, deşi voi participa doar 3 săptămâni din motive de vacanţă. Oamenii care mă cunosc ştiu că nu sunt vreo sportivă şi ştiu foarte bine că în afară de mers pe bicicletă din an în paşte sau de înotat la mare, nu prea fac sport. Bine, nu fac deloc. Dar această lună jumate de kangoo m-a trasformat în sport addict. Mă simt aşa de bine cu capu’ şi cu corpu’ încât nu vreau să ratez nicio zi de sport. Aseară soţul meu m-a invitat la o plimbare cu motorul, iar eu l-am refuzat şi am alergat vreo oră cu bicicleta prin cartier. De când merg la kangoo îmi place de mine mai mult decât înainte, şi se ştie că mie chiar îmi place de mine. Tenul meu arată mai luminos, pantalonii pică perfect pe mine, mă rog, o singură pereche pentru că ceilalţi mi-au rămas mari. Când îmi pun tocuri s-a terminat, plânge lumea-n sală, aşa picioare tonifiate am. Despre fesieri, ca să vorbesc în termeni de specialitate, nici nu mai zic. Creierul meu este oxigenat optim şi prin urmare, capabil să gândească liber şi să ia deciziile cele mai bune. Iar abdomenul a uimit-o şi pe Maia care acu vreo 2 luni îmi zicea că m-am îngrăşat, şi cu sinceritatea caracteristică copiilor, mi-a zis …Uau mami, ce burtă frumoasă ai!!!

Rezultatele pe care le-au obţinut toţi colegii mei din primul stagiu sunt absolut uimitoare. Singurul băiat participant a slăbit vreo 8 kg, dacă nu mă înşel, şi a pierdut fooooaaarte mulţi centimetri de peste tot. Vineri, la măsurători, povestea că şi-a dat toate costumele la modificat şi s-a dus să-şi cumpere altele pe noua măsură.

În afară de faptul că este foarte eficient, kangoo este o ţopăială amuzantă, nu te plictiseşti nicio secundă, nu faci febră musculară, slăbeşti incredibil de repede şi muşchii se tonifică văzând cu ochii. Eu una, nu am văzut multe sporturi care să aibă rezultate atât de evidente cu ochiul liber. Trebuie totuşi să adaug ceva. Cred că am obţinut rezultatele astea absolut uimitoare şi datorită instructorilor Your Trainer pentru că au reuşit să ne motiveze, ne-au înţeles pe fiecare în parte, ne-au ajutat cu tot ce au putut şi au făcut ca fiecare zi la sală să fie o plăcere.

Prin urmare, chiar dacă în ţara asta mulţumirile sunt considerate desuete şi patetice, eu vreau să le mulţumesc din suflet. Nu arăt chiar ca Madonna aşa cum îmi propusesem la început, dar arăt şi mă simt super! Aşa că, mulţumesc Alexandra, Ilinca, Ana şi Cristi. Ne vedem diseară!

 

2 Responses to “Let’s Train for Summer II

  • otilia
    10 ani ago

    mai, suna tare bine ce zici tu aici, unde se face tzopaiala asta?

  • lilik
    10 ani ago

    Intra pe site-ul lor, Your Trainer, sala este undeva in Pipera. Si e foarte tareee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...