Lustra lui Alice

Dacă Aladin avea o lampă, de ce n-ar putea să aibă și Alice cea din Țara minunilor? Și cum ar putea să fie lampa ei, dacă nu din porțelan delicat și cu susul în jos? Iar pentru a vedea lampa lui Alice, mă rog, lustra lui Alice, nu trebuie să bei nicio băutură magică, nu trebuie să mănânci space cookies, nu trebuie să fumezi iarbă precum făcea omida albastră on daily basis. Nu ai nevoie de niciun fel de exces de imaginație, trebuie doar să mergi la Wagner Maison de la Porcelaine. De partea esențială, cea cu imaginația debordantă s-a ocupat Ana Wagner, creatoarea minunilor din porțelan pictat manual pe care mi le doresc prin toată casa și pe care le fac cadou cu mare bucurie, ori de câte ori îmi permite buzunarul.

Poate unul dintre cele mai surprinzătoare și pline de personalitate obiecte concepute până acum de Ana Wagner, obiectul de iluminat pentru tavan este compus prin alăturarea unor obiecte folosite, de obicei,  în ritualul servirii ceaiului (cească, farfurie, ceainic, carafă), răsturnate cu susul în jos și luminate din interior, pentru a crea spatiilor o atmosferă de lumină difuză, blândă, neobositoare. Prin designul clasic-modernist, lustra din porțelan se potrivește atât spațiilor comerciale și de birou, mai boeme sau mai excentrice, cât și locuințelor particulare clasice sau avangardiste.

„Photophore – Lumina din porțelan” este un concept lansat de Ana Wagner încă din 2011, odată cu primele creații de acest tip – lămpile de masă din porțelan. Conceptul inedit al pieselor de iluminat se bazează pe transformarea sensului obiectelor. Astfel, poveștile și peisajele din lumea fantastică a Anei Wagner s-au așternut firesc pe obiecte din porțelan și au devenit veioză, lampadar sau tablou care emană lumină prin intermediul porțelanului translucid.

Pentru a vedea noua creație a Anei Wagner sau pentru a vă compune propriile obiecte de iluminat personalizate, Atelierul vă așteaptă în locația Wagner Maison de la Porcelaine din str. Dr. Staicovici 19 (Cotroceni).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...