M-a vopsit un specialist!

Aşa cum spuneam într-un post anterior, m-am vopsit singură şi toată lumea ştie deja că mi-am traumatizat părul, scalpul şi familia cu noua mea culoare. Şi cum am primit cereri repetate de a posta o fotografie cu nuanţa senzaţională pe care cu mare măiestrie am obţinut-o, iată mai jos două poze, nu una. Ca să fie clar.

Before

Scara din imagine nu era uitată pe acolo, doamne fereşte, face parte din recuzită … aşa a fost conceput cadrul de la bun început.

Ştiu că nu este bine să repeţi procesul de vopsire imediat. Ştiu că părul meu deja traumatizat, nu ar mai fi vrut să treacă prin ce-a trecut chiar imediat, dar după o săptămână încheiată de purtat o coadă strânsă, răsucită şi camuflată cât de bine m-am priceput, am decis că este momentul să sun un prieten. De fapt, o prietenă, mai exact pe Corina Kristaly de la Top Line şi să o rog să mă salveze. Ceea ce a şi făcut. M-a dat pe mâna unei specialiste, Mădălina Pilsu, trainer naţional Vitality’s, care bineînţeles m-a certat, dar a scos o culoare pe care nu o visam nici în visele mele cele mai frumoase. Mădă este profesoară la Academia Top Line şi vă spun sincer că aveţi ce învăţa de la ea.

After

Racord la primul cadru. Scara rezistă.

M-am întâlnit acolo şi cu colega de suferinţa în ale blogărelii, Cristina Sima, şi ne-am tras în poză aşa cum facem pe la toate evenimentele. Şi deşi ziua începuse destul de prost pentru amândouă, am reuşit să ne binedispunem. Pe scurt: am bârfit un pic, ce să facem şi noi, ne-am amuzat cu ucenicii Mădălinei, am mâncat prăjituri, cam 2 platouri, pentru că era ziua unuia dintre ei şi … gata.

Cineva se prinde, am uitat cine. Scara dispare.

Thank you for my new hair color, Mădălina Pilsu şi Corina Kristaly, Top Line 🙂

2 Responses to “M-a vopsit un specialist!

  • mie imi place si prima culoare…este superba !

  • lilik
    10 ani ago

    Nu pot sa spun ca nu-mi place si mie, chiar am fost vopsita asa acum cativa ani, doar ca acum nu sunt in mood de rosu vulcanic. Plus ca data trecuta, fetita mea a refuzat timp de 45 de minute sa mearga cu mine acasa si s-a agatat de educatoare racnind ca o vrea inapoi pe mama ei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...