M-am simţit FAntastic…

… ieri la evenimentul de lansarea a noii game Fa NutriSkin care a avut loc la Radisson Blu, Bistro Terrace. Terasa restaurantului se află în curtea interioară a hotelului unde proporţia vegetaţie-beton este extrem de dezechilibrată, aşa că am murit de cald, dar ne-am hidratat de zor cu sucuri naturale şi fructe proaspete, şi până la coadă ne-am simţit foarte bine.

Martin Schittengruber, Managing Director Divizia Cosmetice, Henkel România, a făcut o prezentare a brandului Fa de-a lungul istoriei sale, iar astăzi, am primit de la Henkel nişte fotografii absolut minunate cu primele produse Fa. Aşa cum spunea şi Martin ieri, încă simt parfumul săpunului Fa verde pe care îl primea mama sau bunica mea prin cine-ştie-ce combinaţii, şi pe care iniţial îl puneau în şifonier, între rufe, şi abia apoi ajungea în baie. Pe lângă săpunul Cheia cu care ne spălam în mod normal, când prindeam un Fa era sărbătoare.

1954

1961 1963

1969

1971

1976

Revenind în prezent, Fa a lansat ieri o nouă gamă, Fa NutriSkin care pe lângă subgamele de săpun, deodorant antiperspirant şi gel de duş, conţine şi prima linie de loţiuni de corp cu o combinaţie unică de 7 ingrediente nutritive, care oferă hidratare pielii timp de 48h. Formula inovatoare cu textură uşor cremoasă şi parfum proaspăt este rapid absorbită în piele, fără să lase o peliculă grasă pe suprafaţa pielii – pentru o piele irezistibil de catifelată. Toate produsele Fa NutriSkin conţin cele 7 ingrediente nutritive şi oferă hidratare şi protecţie timp de 48 de ore. Încă nu am încercat loţiunea de corp, dar am folosit gelul de duş astăzi de dimineaţă, iar Maia, care intră în baie peste orice om care a uitat să se încuie, mi-a spus că miroase delicios şi diseară vrea să-l încerce.

Gama Fa NutriSkin

Lavinia Toma, Corporate Communications Manager Henkel Romania, a avut inspiraţia să-l invite pe Costin Vasile, scriitor, profesor de alchimie taoistă şi consultant de Feng Shui tradiţional, care a făcut o demonstraţie de Tai Chi şi ne-a învăţat un exerciţiu de relaxare al feţei prin care să scoatem la iveală surâsul interior. Mie mi-a ieşit 🙂

Costin Vasile

Jurnalistele prezente la eveniment în timpul exerciţiului de relaxare

Costin Vasile ne-a explicat că pe lângă grija pe care o purtăm corpului nostru fizic, trebuie să nu uităm să avem grijă şi de corpul energetic. Degeaba ţinem diete, mergem la sală, folosim produse cosmetice pentru toate părţile corpului dacă pe dinăuntru suntem inexistenţi. Fiecare dintre noi are un corp energetic de care unii sunt conştienţi, iar alţii pur şi simplu îl ignoră, şi din păcate, dezechilibrele energetice cauzate de ignoranţă, răutate, invidie şi câte şi mai câte, nu fac decât să ducă la afecţiuni ale corpului fizic. Echilibru şi armonie între fizic şi energetic este tot ce avem nevoie pentru o viaţă frumoasă, sănătoasă şi lungă. Detalii găsiţi pe http://www.tao-magic.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...