Mișcarea Raw ia amploare

În week-end, am fost la Târgul Raw Generation ajuns la a patra ediție și organizat de Ligia Pop la Rin Grand Hotel. Nu sunt adepta hranei raw, nu sunt nici vegetariană, dar recunosc, mă gândesc din ce în ce mai des să renunț la carne și să reduc cantitatea pentru Maia. Dacă eu supraviețuiesc cu carne de 2 ori pe săptămână, domnișoara mea funcționează pe principiul nicio masă fără carne, dacă se poate de pui, din păcate.

Este prima dată când merg la un astfel de târg, am fost reticentă o lungă perioadă de timp, ca tot românu’, și înțeleg de la prietena mea Adriana, cea cu care am mers duminică, că de data asta spațiul a fost mai generos, expozanții mai mulți, iar lumea interesată cu mult mai multă decât la ediția anterioară. Repet, deși nu sunt raw, mă bucur foarte tare că românii au început să fie tot mai interesați de sănătatea lor și a copiilor personali.

Ce mi-a plăcut:

  • fântânile de interior de la BluConcept
  • săpunurile de la Vetivert, am primit cadou de la Adriana unul cu mentă absolut minunat
  • produsele Weleda, i-am luat Maiei gel de dinți și a fost extrem de încântată de gust și mi-a spus că „lopețile sunt foarte curate acum, curăță mult mai bine decât celelalte, măi mami”
  • un tort raw de ciocolată din care mânca o doamnă care participase la un workshop de gătit raw. N-am gustat, nu l-am atins, dar felul în care arăta m-a convins să încerc să-l prepar acasă
  • turtițele de baie cu albăstrele de la Organic Joy
  • salonul organic EverGreen, unde voi merge să încerc epilarea cu zahăr brun și tot ce au acolo
  • magazinul online Organic Market, deschis de o veche cunoștință pasionată de frumusețe și sănătate, Sibel Grigore
  • cărțile de bucate raw ale Ligiei Pop
  • mi-am amintit că există Terapia Bowen, terapie holistică ce se bazează pe ideea că în stare de relaxare profundă, corpul nostru îşi declanşează capacitatea de auto-vindecare, și vreau să o încerc la cabinetul lui Alexandru Ivan, prezent la târg.
  • Biodumbrava, producător de legume sănătoase și curate, conserve și murături

Pe scurt, poate că Târgul Raw Generation nu m-a determinat să devin raw, dar m-a ajutat să trag la o parte perdeaua gri prin care văd câteodată tot ce mă înconjoară. În consecință, m-am hotărât să nu mai las mintea să-mi ghideze alegerile și să primesc schimbarea în viața mea cu brațele deschise și fără să opun rezistență și poate, în felul ăsta, voi reuși să-mi schimb alimentația, să fac sport, să simt și să mă bucur de fiecare moment, atunci când se întâmplă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...