Miss Dior Edition Couture

Astăzi am ales să vă povestesc puţin despre Miss Dior Edition Couture 2011, dar revin şi cu celelalte noutăţi Dior pentru că sunt multe şi frumoase.

Miss Dior Eau de Parfum este versiunea modernă, tânără şi un pic obraznică, a legendarului Miss Dior creat de Christian Dior în 1947, an în care a revoluţionat moda cu colecţia sa, New Look.

Imagine reprezentativă pentru colecţia New Look, 1947

Miss Dior, 1947

 

Miss Dior Edition Couture este un omagiu adus eleganţei şi rafinamentului, are aceeaşi aromă sofisticată şi senzuală, iar sticla este înfrumuseţată cu o fundă elegantă de satin, cusută şi înnodată manual.

Despre semnătura inimitabilă a casei, Christian Dior spunea: “Îmi plac fundele pentru a închide un decolteu, a înfrumuseţa o pălărie sau a încheia o curea. Îmi plac oricum, mari, mici, enorme, aşezate oriunde şi confecţionate din orice material.”

Imagini Dior

Imaginea parfumului este actriţa Natalie Portman, frumoasă, senzuală şi delicată, întruchiparea perfectă a spiritului Dior. Mi-am imaginat că miroase prăfuit şi dulce, dar din fericire, Miss Dior Couture m-a surprins cu aroma sa. Nu pot să pun că l-aş cumpăra pentru mine, dar l-aş face cadou cu plăcere şi fără să mă simt vinovată. Pentru mine, surprinzător, aş cumpăra un alt parfum Dior pe care l-am evitat, ignorat şi blamat o perioadă îndelungată, şi despre care o să povestesc în zilele următoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...