Mister și surprize colorate : lansarea Nicole by OPI

Marele avantaj atunci când faci copii la vârste înaintate este că poți să retrăiești o a doua tinerețe împreună cu ei, și chiar să nu pari nebună. Așa se întâmplă și cu mine, mai ales atunci când sunt invitată la evenimentul de lansare a unui brand very young așa cum este Nicole by OPI.

Săptămâna trecută, am primit un mail de la Ramona, în care eram invitată la agenția 2ActivePR, să discutăm despre un proiect. Mailul foarte misterios, nu lăsa să transpară nimic din temă, brand, nimic. M-am tot gândit ce client al agenției ar putea fi, chiar m-am iritat un pic din cauza misterului ăsta maxim, mai ales în dimineața cu pricina, la volan, în timp ce făceam planuri despre cum s-o ia soțul meu pe Maia la el la job, apoi să mă duc eu să o iau sau cum naiba să facem, că nu pot să iau copilul cu mine la discuția vieții 🙂

Când am ajuns, ostenită de atâtea planuri, am dat cu nasul în niște baloane colorate, legate frumos pe balustrada de la intrarea în clădire. Ok, zic, ce drăguț, a fost ziua cuiva și au pus baloane. Ajung la recepție și spun plină de importanță … am o întâlnire cu Ramona Barbu … fata de acolo, drăguță și cu un zâmbet larg pe buze, îmi spune că Ramona deja mă așteaptă. Rapid, mă uit la ceas, n-am întârziat, atunci de ce deja mă așteaptă? Intru rapid în încăperea cu pricina și acolo, ce să vezi, baloane colorate, un candy bar bogat și la fel de colorat cam așa, mă rog, nu era chiar așa în ceață ca-n imaginea de mai jos …

photo1

… și o măsuță la care stătea o fată frumoasă, înconjurată de lacuri colorate pentru unghii. Ramona își desfășoară picioarele ei interminabile și vine spre mine râzând cu gura până le urechi. Surpriză!!! Ăsta este proiectul despre care-ți spuneam în mail! N-am apucat să fiu dezamăgită că nu este vorba de vreun proiect senzațional, because Ramona a și început să-mi povestească despre brand-ul Nicole by OPI, cel la a cărui lansare mă aflam.

Și cum se știe că am două mari slăbiciuni în materie de beauty, lacurile de unghii și parfumurile, Ramona n-a zăbovit prea mult în explicații și m-a invitat să mă așez la măsuța din fața Laviniei, specialistul în manichiură invitat să ne coloreze unghiile și starea de spirit. Am ales verdele și turcoaz-ul din imaginea de mai jos, n-am putut să decid între ele două, așa că manichiura mea este albastră cu …2 unghii verzi. Coool, cum a spus Maia, ușor supărată că Ramona n-a invitat-o și pe ea 🙂

NicoleColorate

Nicole_109080

Creat în 2007, Nicole by OPI este un brand tânăr și îndrăzneț, care-și dorește să ofere calitatea lacurilor OPI unui public cât mai larg. Poartă numele fiicei creatorului OPI, George Schaeffer, și dacă mă întrebați pe mine, este un brand care se adresează unui segment de vârstă foarte tânăr, doamnele de vârsta mea 🙂 rămân fidele nuanțelor sofisticate OPI. Am pus un 🙂 mai sus, în dreptul vârstei mele, pentru Olivia, știe ea de ce, dar și pentru că, așa cum tot spun și poate că am luat-o razna, fraților, dar eu tot 25 de ani am. Deci, DA, îmi plac la nebunie lacurile de la Nicole, chiar dacă pentru una dintre colecții s-au asociat cu Selena Gomez, una dintre preferatele Maiei, deci cam young pentru vârsta mea 🙂 Din colecția Selenei, lacurile de mai jos au dat-o pe spate pe fii-mea, iar supărarea pe Ramona, despre care vorbeam mai sus, s-a evaporat când am scos din goodie bag primul lac din imaginea de mai jos. Imediat l-a aplicat pe unghiuțele ei mici și trebuie să spun că rezistă până în zilele noastre.

SelenaGomeztoate

Colecția Selena Gomez conține 14 nuanțe foarte, dar foarte mișto, pe care le-aș achiziționa fără excepție, dar sunt o femeie responsabilă și nu vreau să cheltui toți banii de vacanță pe oje colorate ca la 16 ani.

2013-151-sg-lacquerfoto

Dacă sunteți curioase cine este Selena Gomez, iată mai jos un filmuleț în care-și prezintă colecția și mai spune chestii despre ea 🙂

Nicole by OPI mai are o colecție inspirată de un serial pe care nu l-am văzut, habar n-am despre ce este vorba, dar bănuiesc că este ceva fooooooarte amuzant, Modern Family, dar cum fii-mea mă înnebunește cu această Selena, atenția mea s-a dus în totalitate spre colecția ei. Și ar mai fi colecția Texture Coats care iarăși nu mă pasionează prea mult, și cum nici fii-mea nu s-a extaziat prea tare, mă gândesc să vă trimit pe site-ul Nicole by OPI să le vedeți pe toate, toate.

Ce mi s-a părut foarte tare și cu asta promit să închei, Nicole by OPI a lansat o aplicație pentru Iphone cu ajutorul căreia poți să vezi toate nuanțele din colecțiile lansate și să testezi dacă se potrivesc cu nuanța pielii tale. Pentru că, da, poți să ajustezi nuanța prestabilită și să ajungi cât mai aproape de culoarea pielii tale.

Nicole By OPI iPhone App-218-NicoleiPhoneApp_01

Vă las, mă duc la Maia care știe despre ce scriu și și-a amintit că trebuie să-și refacă manichiura. Și la drepta nu poate singură, are nevoie de ajutor specializat.

 

 

2 Responses to “Mister și surprize colorate : lansarea Nicole by OPI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...