New in town: Vitality Wellness Club

Vitality Wellness Club, cel mai nou club de sănătate din Nordul Bucureștiului și-a deschis porțile complexului hotelier Ramada Plaza și Ramada Parc.

Clubul însumează mai mult de 3000 mp și beneficiază de următoarele facilități și servicii (incluse în abonament): piscină interioară semi-olimpică, zonă de fitness, aerobic și spining de peste 700 mp, baie de aburi, saună uscată, frigidarium, piscină în aer liber şi jacuzzi all seasons, etc. 

Spațiul arată foarte frumos, mi-a plăcut foarte tare piscina și zona de terapii corporale, iar Maia care evident, n-a lipsit de la eveniment și a inspectat foarte atent toate facilitățile clubului, abia așteaptă să ne bucurăm de One Day Pass-ul oferit la eveniment.

Vitality Welness Club deservește atât clienții celor 2 hoteluri, cât și persoanele care locuiesc în Nordul Bucureștiului sau clienții corporate care lucrează în această zonă, persoane pentru care un abonament la un club de sănătate este un mod de viață.

ramada2_08Piscina interioară semi-olimpică este iluminată cu lumină naturală în timpul zilei, iar seara, de lumini arhitecturale. Beneficiază de fântâni de apă și jeturi de vibromasaj, și este tratată cu clor obținut din sare, nefiind dăunător organismului. Este deservită de o zonă de bar unde clienții găsesc sucuri naturale, cocktailuri etc., iar părinții pot schimba o vorbă în timp ce copiii fac cursuri de înot.

Începând cu 15 iulie, clienții clubului vor beneficia și de piscina exterioară care va deține o zonă de relaxare cu 80 sezlonguri, loc de joacă pentru copii, terasă și va fi dotată cu All Seasons Jacuzzi.

ramada2_37

Sala de fitness deține cea mai nouă și mai modernă aparatură de la TechnoGym, iar sala de spining este dotată cu 18 biciclete de spinning.

ramada2_42

Clubul beneficiază de saună uscată la 90 °C și saună umedă -baie de aburi la 55 ° C. În funcție de preferințele personale, clienții vor beneficia de sesiuni de masaj suedez, masaj sportiv, reflexoterapie, masaj cu pietre fierbinți, iar viitoarele mămici se vor putea bucura de sesiuni speciale de masaj.

La Vitality Wellness Club se organizează clase de aerobic: Aquagym, Spinning, Zumba, Yogalates, Total Body Workout, Step&Butts, Thai Chi.

Managerul clubului estimează că până la finalul anului se vor încheia în jur de 800 de abonamente, prețul abonamentelor variază de la 110 euro /lună day time până la 1090 euro/an full time.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...