Nioxin. Împotriva subțierii și căderii părului

Nioxin Research Laboratories a fost fondat de Eva Graham, în 1987, care, după ce a născut,  a experiementat diverse probleme ale podoabei capilare. Produsele Nioxin sunt special create pentru a lupta contra căderii părului, problemă cu care se confruntă atât bărbații, cât și femeile, dar și împotriva unei alte probleme frecvente, subțierea firului de păr. În anul 2008, Nioxin a fost preluat de Procter&Gamble, lucru care mă face să mă gândesc la faptul că produsele sunt chiar eficiente, nu pot să-mi imaginez că o astfel de companie ar cumpăra un brand ale cărui produse nu-și fac treaba, implicit ar putea aduce pierderi.

Cum nu cunosc aceste produse, pentru informarea voastră, las comunicatul de presă așa cum este.

Prezent acum și în România, Nioxin® a dezvoltat o formulă a pierderii părului: pierderea părului = scalp dezechilibrat + subțierea firelor de păr + rărirea firelor de păr, pe baza căreia a creat formule specializate pentru produsele sale. Astfel, produsele se adresează fiecăruia dintre acești factori: curăță părul și scalpul îndepărtând sebumul și reziduurile, hrănesc și protejează părul pentru reducerea căderii cauzată de rupere, și dau un aspect mai bogat, mai gros fiecărui fir de păr în parte.

Cele șase tehnologii originale BioAMPTM, SmoothPlexTM , Transactive Delivery SystemTM, Scalp Access Delivery SystemTM, Activ-RenewalTM si GlycoShieldTM deschid calea spre tratament personalizat, adaptat perfect nevoilor fiecărui client.  Fiecare sistem de îngrijire are în vedere gradul de pierdere al părului, grosimea firului de păr și dacă părul este natural sau tratat chimic. Produsele, atât cele de îngrijire și de tratament în salon și acasă, cât și cele pentru tratamentele speciale de exfoliere și terapie intensivă dedicate utilizării doar în salon, au ingrediente special create pentru un păr cu aspect mai bogat, mai plin, mai des. Sub îndrumarea coaforilor, vei experimenta o formulă inovatoare de tratament, inspirată din skincare, care funcționează eficient dacă respecți cei 3 pași: curăță – optimizează-tratează.

 

10 Responses to “Nioxin. Împotriva subțierii și căderii părului

 • hmmm….ce bine suna descrierea acestui produs 😀 Cat costa?

 • lilik
  9 ani ago

  Iar am uitat de preț 🙁 Costă 116 lei/ 50 ml.

 • multumesc 🙂

 • Valentin
  9 ani ago

  Am auzit ca produsele sunt foarte bune. Stiti de unde se pot achizitiona produse Nioxin originale?
  Va multumesc.

 • Intreg sistemul (format din sampon, balsam si tratament) costa 145 lei la Salon Phoenix.

 • DE UNDE SE POT PROCURA ACESTE PRODUSE .VREAU SI EU.

 • lilik
  9 ani ago

  Bună Cristina, produsele Nioxin se găsesc în saloane, sunt produse profesionale.

 • am vazut ca nioxin e in sase tehnologii…cum se poate de ales ce anume ne trebuie? si unde anume in bucuresti se pot gasi…adica vo adresa daca se poate concret…multumesc.

 • lilik
  8 ani ago

  Bună Lucia,
  uite câteva saloane unde găsești produsele Nioxin și specialiștii ce-ți pot recomanda gama potrivită părului tău:
  – Salon Evidence în Carrefour Feeria Băneasa
  – Salon Ioana Dobre
  – Salon Avangarde by Cristina Scrisu
  – Salon Blondi
  – saloanele Gett`s
  – unele saloane Abbate
  Mulțumesc de vizită!

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...