Noua mascara Maybelline, The Rocket, și gândurile pe care mi le-a provocat

De când mă știu, mi-am dorit gene dese, lungi și arcuite. N-a fost să fie să mă nasc cu astfel de gene, așa cum s-a întâmplat cu fii-mea care a luat genele de la taică-su, prin urmare, mascara este nelipsită din viața mea. Am una în poșetă, una în cealaltă poșetă, una în baia de jos, vreo 3 în baia de sus, iar când se lansează una nouă, sunt prima care tânjește după ea așa cum se întâmplă și acum cu Volum’Express The Rocket de la Maybelline N.Y.

the rocket

Da, știu, deși lucrez în acest domeniu de muuult prea mulți ani, câteodată, recunosc, sunt victima perfectă a campaniilor de marketing. Iar numele acestui nou produs de la Maybelline, The Rocket, m-a aruncat într-o mare de imagini cu gene dese, arcuite și cu volum maxim. Am mai și citit în comunicatul de presă că volumul promis de The Rocket este de 8 ori mai mare încă de la prima aplicare, ceea ce mă face victima perfectă. O altă chestie care mi s-a părut foarte tare este … periuța supersonică, așa cum este numită tot în comunicatul de presă cu pricina. Periuța asta senzațională are un ax rigid care pune presiune pe gene depozitând o cantitate mare de mascara pe fiecare dintre ele. Pe ax sunt repartizați mulți perișori flexibili care îmbracă și piaptănă genele de la rădăcină până la vârf, eliminând eventualele depunderi. Informațiile astea mi-au luat mințile, nu mai garantez că răspund pentru faptele mele, în următoarele zile, în mod sigur, las cel puțin 35 de lei, atât cât costă The Rocket, în primul magazin de beauty care-mi apare în cale.

freja for rocket - Copy

Imaginea lui The Rocket este Freja Beha Erichsen, model danez, născut în 1987, pe când eu mă îndrăgosteam prima și întâiași dată și nu foloseam mascara de nicio culoare pentru că nu-mi dădea prin cap că aș avea nevoie. Omu’ mă iubea la maxim și își dorea să ne închidem într-o garsonieră de la etajul 14, într-un bloc din Titan, timp de 3 ani, și fără gene cu volum, arcuite și definite 🙂

Acu’ însă, cu oglinzile astea mergătoare din jurul meu, tot mă gândesc că privirea mi-ar fi muuuult mai provocatoare cu niscaiva mascara pe gene, așa că sunt dependentă de ea. Chiar și Maia a remarcat într-o zi când ne-am dus pe jos la Mega Image vreo 2 kilometri 🙂 Măi, mami, da’ tu te dai cu rimel când mergem la Mega prin pădure? Și cu ruj? Da’ cine crezi că te vede? Vulpea aia năpârlită? Da, mă dau cu rimel chiar și când mă duc la Mega, e bine? Și cu ruj. Niciodată nu știi cu cine te întâlnești 🙂 Și da, avem o vulpe în pădurea de lângă Mega și da, e simpatică, năpârlită și cu ochii sticloși. Și da, am aflat de la vecina care s-a îndurat de noi și ne-a dus acasă cu mașina, înghețate bocnă, una dintre noi fiind regulamentar rujată cu Chanel și rimelată, am aflat, cum spuneam, că semnele alea pe care le vedeam eu simpatice la vulpe sunt semne de turbare 🙂 Așa și?

9 Responses to “Noua mascara Maybelline, The Rocket, și gândurile pe care mi le-a provocat

 • carmen
  9 ani ago

  arata superb, imi vine parca sa incerc si eu dar sa ii imprumut putin genele pers din poza

 • acum il vreau si eu, mai ales pt ca-mi plac rimelurile de la maybelline 🙂

 • Ana Maria
  9 ani ago

  Este promotie la DM cu 20,99 lei :).

 • NU ma inteles cu rimelurile Maybelline, dar parca l-as incerca si pe acesta.

 • lilik
  9 ani ago

  Bine zici, Carmen, cu împrumutatul genelor 🙂 Dar totuși, îl voi încerca cât de curând, chiar dacă genele mele nu sunt nici pe departe atât de frumoase ca ale modelului 🙂

 • lilik
  9 ani ago

  Daaaa, și eu sunt mare fan Maybelline și L’Oreal în materie de mascara. Am o mare problemă cu cele aparținând brandurilor de lux, habar n-am de ce, dar fac alergie la toate, fără excepție:(

 • lilik
  9 ani ago

  N-am niciun DM în zonă, dar mersi mult de pont. Și pentru vizită, te mai aștept, Ana Maria 🙂

 • lilik
  9 ani ago

  Dara, să-mi spui cum te-ai înțeles cu The Rocket 🙂

 • Cred că una dintre cele mai tari găselnițe ale Maybelline este că face tuburile de rimel colorate. N-ai cum să le ratezi, că-s total diferite de cele negre, aurii, argintii și oricât de sofisticată vrei să fii, tot te tentează o pată de culoare prin trusa de machiaj.
  Deci vulpea era turbată… Mie tot simpatică mi s-ar părea, cel mai probabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...