Noutăţi cosmetice pentru bărbaţi

Pentru că sunt întrebată în fiecare zi, cel puţin o dată, ce produse de îngrijire pentru bărbaţi au mai apărut pe piaţă, am decis să scriu acest post în care am adunat cele mai noi lansări. Sper să vă fie de folos.

Îngrijirea tenului

Produsele Nivea for Men Sensitive conţin trei ingrediente esenţiale pentru îngrijirea pielii: extractul de muşeţel, vitamina E şi aloe vera protejează pielea şi calmează iritaţiile, în acelaşi timp îmbunătăţind sistemul de apărare propriu pielii, datorită noii formule Active Comfort System.

Hydro Gel pentru faţă, 37,90 lei; Gel pentru curăţare, 18,85 lei

Noutatea gamei pentru bărbaţi Eucerin Men este Deep Moisture, o cremă specială cu textură lejeră, nelipicioasă ce nu încarcă tenul şi îl hidratează timp de 24 de ore. Produsele Eucerin au avantajul că sunt extrem de bine tolerate chiar şi de pielea sensibilă.

Eucerin Men Deep Moisture 75 lei

Eucerin Men Spuma de ras 34 lei; Gel de ras 39 lei; After shave balsam 63 lei

Dacă tot suntem la capitolul bărbierit, aflaţi că Philips a lansat pe piaţa românească aparatul de bărbierit electric Philips AquaTouch ce poate fi folosit şi sub duş. Pe piaţa românească sunt disponibile două modele Philips AquaTouch: AT890 şi AT750. Modelul AT890 are dispozitiv de tundere pop-up pentru finisarea mustăţii sau a perciunilor.

Philips AquaTouch AT890, 419 lei

Philips AquaTouch AT750, 320 lei

Aparatul este complet rezistent la apă şi optimizat pentru a fi utilizat cu gel sau spumă de ras pentru un confort superior şi iritaţii minime ale pielii, datorită dispozitivului de etanşare inclus – Aquatec. Este dotat cu învelişuri de protecţie rotunjite cu frecare redusă, care se adaptează automat la liniile feţei. Funcţia Super Lift & Cut ajută la ridicarea firelor de păr de pe suprafaţa pielii înainte de a le tăia pentru a garanta un bărbierit perfect. În plus, aparatul beneficiază de sistem DualPrecision, care are sloturi pentru a tăia firele normale sau mai lungi, şi găuri care taie chiar şi firele foarte scurte. Aparatul poate fi folosit şi în mediu uscat. Durata de încărcare completă este de o oră, 50 de minute de utilizare fiind suficiente pentru aproximativ 17 utilizări. Pentru cazuri de urgenţă, aparatul se încarcă rapid, în 3 minute, pentru o singură utilizare.

Am mai scris despre gama Dove Men+Care chiar atunci când s-a lansat în România, însă acum vreau să vă spun despre săpunul cu ¼ cremă hidratantă creat special pentru pielea bărbaţilor. Datorită formulei sale speciale, hidratante, nu usucă pielea şi oferă o senzaţie de confort pielii, chiar şi după bărbierit, fiind recomandat atât pentru corp, cât şi pentru faţă.

Săpun Dove Men+Care Extra Fresh 5,06 lei

Cei care mă cunosc ştiu că sunt fan al produselor Avene, prin urmare, nu se va mira nimeni văzând acest post 🙂 Sunt sigură că multe femei cunosc produsele Avene, puţină lume ştie însă, că brandul are şi o gamă destinată bărbaţilor.

Gel pentru ras, 45 lei; Balsamul după ras, 62 lei

Avene Homme conţine produse pentru şi după ras, la care se adaugă cea mai nouă lansare, crema Dermo K, antifoliculită, ce poate fi folosită cu succes şi de femei, după epilat. Dermo K se aplică noaptea pe firele de păr crescute pe sub piele, se lasă să acţioneze până dimineaţa, iar iritaţiile din jurul porilor inflamaţi se vor calma. Toate produsele din gamă conţin apă termală Avene cu efect calmant, antiiritant şi de hidratare.

Avene Dermo K, 50 lei

Îngrijirea corpului

În general, bărbaţii transpiră mai abundent decât femeile, deşi cu mâna pe inimă spun că am întâlnit femei care îi băteau de departe la acest capitol, aşa că au nevoie de antiperspirante formulate special pentru ei.

Aerosol 12,57 lei; Stick 16,77 lei; Roll-on 10,94 lei

Datorită formulei bazate pe molecule de protecţie ce se activează în mai puţin de două secunde de la creşterea nivelului de adrenalină, noile antiperspirante Rexona Men protejează cu succes împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut  timp de 48 de ore.

Îngrijirea părului

Garnier Fructis Men este o gamă de îngrijire a părului focusată pe principala grijă a bărbaţilor: rezistenţa părului. Produsele au la bază o formulă inovatoare care ajută la creşterea rezistenţei firului de păr.

Garnier Fructis Men 12,5 lei

 

Have a refreshing day!

 

One Response to “Noutăţi cosmetice pentru bărbaţi

  • Antiperspirantul Rexona este bun, sotul meu il foloseste si este foarte multumit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...