Noutăți pentru bărbați de la Nivea for Men

Atunci când am începutul blogul, mi-am propus să scriu și despre noutățile cosmetice pentru bărbați și nu m-am ținut de cuvânt.  Dar nu neapărat pentru că am uitat sau m-am focusat pe produsele pentru femei, ci și pentru că lansările de cosmetice masculine sunt destul de puține. Totuși, primăvara asta există câteva noi lansări și astăzi o să vă povestesc despre lansările Nivea for Men.

Nivea a lansat o nouă gamă de geluri de duș Nivea for Men Pure Impact având la bază o formulă inovativă cu particule albastre exfoliante pentru o curăţare eficientă care îi asigură pielii hidratare şi prospeţime de durată. Gelul transparent formează o spumă bogată şi fină, pentru o experienţă de duş desăvârşită ce lasă pe piele, dar și pe păr, un parfum revigorant masculin. Preţurile recomandate sunt 11,81 lei (250 ml), 16,82 lei (500 ml).

Odată cu lansarea gelului de duş Pure Impact, Nivea a introdus formula Hydra IQ în întreaga gamă de geluri de duş pentru bărbați, o tehnologie unică ce ajută la formarea de noi aquaporine. Ce sunt aquaporinele? Ei bine, sunt canale microscopice care controlează transferul apei din şi în afara celulelor. Un număr ridicat de aquaporine asigură hidratarea chiar şi în straturile profunde ale pielii. Aquaporinele sau ca­na­­lele de intrare a apei în ce­lu­le au fost descoperite în 1986,  de pro­fe­sorul român Gheorghe Ben­ga, șeful catedrei de bio­chimie de la Facultatea de Medicină din Cluj Napoca. Se pare că, prin 2003, el a prezentat la un congres caietele sale cu cercetări lui Peter Agree care,  câteva luni mai târziu a ob­ţi­nut Premiul Nobel pentru chime, pentru des­coperirea  a aquaporinelor.

O altă noutate de la Nivea for Men este gama Skin Energy, o soluție de îngrijire avansată, bazată pe ingrediente speciale precum coenzima Q10 proprie pielii, ce ajută producerea de energie la nivel celular. Produsele din această gamă preîntâmpină și tratează efectele oboselii asupra pielii. Cel mai interesant produs al gamei, după părerea mea de posesoare de cearcăne, este roll-on-ul pentru ochi cu acțiune multiplă: revitalizează ochii obosiți și reduce pungile, cearcănele și ridurile fine, lăsând pielea proaspătă și revigorată. Prețul recomandat este 34, 10 lei.

Gama Skin Energy conține 7 produse: crema de zi, gel hidratant, after-shave, roll-on pentru conturul ochilor, gel de ras, gel de curățare, balsam cu dublă acțiune.

Detalii suplimentare despre gama Skin Energy găsiți aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...