Noutăți și promoții de la Bourjois

La începutul lunii iulie, Bourjois lansează varianta Shine a rujului său couture care a avut mare succes, dar și o nouă colecție de lacuri de unghii 1 Seconde pe care le poți asorta nuanțelor apetisante ale rujurilor.

Shine Edition este mai mult decât un ruj clasic și acest lucru se datorează formulei de ultimă generație ce conține ¼ pigmenți pentru strălucire și ¼ extract de gloss. Fără supărare, dar extractul ăsta de gloss m-a nedumerit total și m-a amuzat. Cum adică extract de gloss, n-am înțeles? Agenți de strălucire ok, îmi pot imagina, dar extract de gloss mi-e tare greu. Mă rog, ce-am înțeles eu este că cele 2 pătrimi contribuie la amplificarea strălucirii. Comunicatul de presă mai spune că  noile rujuri maximizează strălucirea, culoarea, dar totodată și confortul.

BourjoisShineEditiontoateÎmbogățită cu unt de mango, formula rujului asigură până la 10h de hidratare, iar textura sa fină și cremoasă învăluie buzele într-un strat delicat și confortabil. Colecția Shine Edition conține 6 nuanțe vibrante și, până pe 31 august, costă 47 lei/buc. în limita stocului disponibil.

bourjoisVernis1Seconde

Așa cum spuneam mai sus, noile rujuri pot fi asociate cu lacurile de unghii 1Seconde, mixând astfel cu multă îndrăzneală nuanțele hot ale acestui sezon. Cum propune Bourjois să alegem nuanța potrivită rujului? Foarte simplu, culoarea de pe capacul rujului te direcționează către cea mai potrivită nuanță a lacului de unghii. Trebuie să recunosc, chestia asta mi s-a părut extrem de ingenioasă. Reamintesc că aplicarea lacurilor din acestă gamă nu durează decât 1 secundă pentru fiecare unghie, deci, printr-un calcul simplu, rezultă că în 10 minute, cam cât stau eu la semafor la Pța. Presei, manichiura este gata 🙂

Mai am o veste bună de la Bourjois și anume, în perioada iulie-august iubitoarele acestui brand sunt răsfățate cu reduceri substanțiale de prețuri:

  • Mascara – 25% , promoție valabilă doar pentru: Volume Glamour, Volume Glamour Max Definition, Beauty’full Volume, Volumizer
  • Legendarele farduri mono -50%
  • Gloss-urile Effet 3D – 30%

Cu alte cuvinte, bucurați-vă de soare, de culoare și de vacanță!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...