Noutățile Maybelline și bricolaj șervețelos

Mereu spun despre mine că nu am răbdare, sunt repezită, nu pot să fac o chestie migăloasă. Dar, când este vorba despre prăjituri, de exemplu, migălesc o zi întreagă fără să-mi dau seama și fără să mă plâng în vreun fel. Ei bine, ce legătură are sula cu prefectura, cum ar fi spus bunica mea? Păi, are, pentru că Mihaela Munteanu, PR Manager L’Oreal, a imaginat un eveniment foarte drăguț cu cupcakes colorate, prezentare și machiaj cu noutățile Maybelline NY și bricolaj cu tehnica șervețelului. Ei bine, pe mine tehnica șervețelului mă intimidează de-a dreptul, iar când am auzit că urmează să decorăm niște cutii din lemn, m-am așezat cuminte pe un scaun, am urmărit prezentarea noutăților, apoi m-am retras rapid către Nick Barna, make-up artist Maybelline și l-am rugat, practic, l-am implorat să mă machieze pe mine prima, doar, doar nu va mai fi timp să bricolez. Dar, noooo, MM a făcut în așa fel încât să avem timp, cutii din lemn și muuulte șervețele ca să bricolez și eu. Am bricolat până a plecat toată lumea. Am bricolat de s-au oprit oamenii din munca lor să mă privească. Inițial am crezut că mă privesc admirativ, dar mi-am dat seama că de fapt, erau îngrijorați pentru că manifestam o stare de profundă migăleală vecină ușor cu nebunia. Am bricolat nu cu un șervețel ca tot beauty editoru’, hai două, noooo, mie mi-au trebuit toate șervețelele de pe masă.

Uitați-mă-ți, machiată toată și compulsiv decorativă

Cutia a ajuns la Maia, își ține creioanele colorate în ea, și a zis că, ce mare lucru am făcut, poate și ea oricând să facă la fel 🙂

Nick m-a machiaj extraordinar de frumos, a folosit nuanțele cele mai potrivite pentru tenul meu, iar la final, arătam atât de bine încât îmi venea să mă pup în oglindă singură. Recunosc că m-am privit în fiecare vitrină, geam de mașină, băltoacă sau orice reflecta imaginea mea impecabilă, m-am dus chiar la mall, deși este locul pe care-l evit cu cea mai mare plăcere, și am adunat priviri feminin-invidioase, dar și masculin-admirative, iar seara … of, spun, asta e, m-am culcat fără să mă demachiez. Hai, aruncați cu ouă-n mine!

Prima și cea mai admirată noutate Maybelline este fără îndoială Dream Nude Airfoam, un fond de ten sub formă de spumă, extrem de ușor, ce conține doar apă, aer și pigmenți. Se ține de promisiunile pe care le face, mai exact, oferă o acoperire de 100%, nu încarcă tenul, nu strânge pielea și efectul de mască este inexistent. Spun asta din proprie experiență, doar am stat cu machiajul făcut de Nick până a doua zi de dimineață 🙂 Dream Nude Airfoam costă 44 lei, există nuanțe pentru toate tipurile de ten și este deja disponibil în magazine.

Pe locul 2 în preferințele mele, COLORsensational Popsticks ce propune 6 nuanțe incredibil de translucide. Cum nu folosesc gloss pentru că este prea lipicios pentru gustul meu, lucește prea tare și nici nu rezistă atât timp cât aș vrea eu, noile rujo-gloss-uri de la Maybelline sunt perfecte pentru pretențiile mele. La prima vedere, nuanțele par foarte palide, dar în contact cu buzele și odată cu trecerea timpului, culoarea se intensifică. Popsticks strălucește atât cât trebuie, în viziunea mea evident, hidratează buzele și are o rezistență uimitoare. Culorile sunt foarte atractive, iar preferata mea este Tropical Pink care pe buzele mele capătă o tentă corai.

COLORsensational Popsticks costă 27 lei și le găsiți deja în magazine.

În ceea ce privește genele, am două probleme. Una, genele mele sunt rare și relativ scurte, și a doua, în general, fac alergie la nu se știe ce ingrediente din mascara, nu am identificat la ce anume. Prin urmare, alegerea unei mascara este foarte dificilă și trebuie musai să o testez înainte de a o cumpăra.

Nick m-a asigurat că mascara Falsies Flared, urmașa celebrei Falsies, nu-mi va dăuna în niciun fel, în schimb mă voi minuna de lungimea și desimea genelor mele. Și să știți că așa a fost! Mascara Falsies Flared costă 35 lei și o recomand cu încredere.

Acestea fiind spuse, vă las să vă bucurați de cei dragi, să ciocniți ouă cu aceeași bucurie ca în copilărie și să mâncați cu măsură din toate bunătățile de pe masă!

Să aveți o zi plină de lumină!

 

 

 

3 Responses to “Noutățile Maybelline și bricolaj șervețelos

  • Woooooooooow, ce bine arata rimelul!!! Ma rog, mascara 😀 Imi plac muuult de tot masca…nu stiu cum e la plural „mascara”, asa ca voi spune rimelurile Maybelline!!! O sa mi-l iau si pe asta, negresit! 🙂

  • lilik
    10 ani ago

    Sa vezi ce gene face! Si iti spune cineva care sufera grav la acest capitol:)

  • A aparut deja prin magazine? Imi trebuie neaparat rimel si chiar vreau sa-l incerc pe movuliul asta 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...