Noutățile toamnei de la Ivatherm

Ivatherm completează gama IVAPUR destinată îngrijirii tenului gras, iar din luna octombrie, toate produsele gamei se vor regăsi pe rafturile farmaciilor partenere. Gama răspunde tuturor nevoilor de îngrijire ale pielii grase și acneice prin curățarea  profundă și delicată a pielii, tratarea imperfecțiunilor, ușoare, medii, severe, și hidratarea optimă a tenului, cu reglarea producției de sebum. 

Gama IVAPUR urmează schema completă de îngrijire a tenului gras, cu tendință acneică, în patru pași: igiena și îngrijire zilnică, tratament intensiv și exfoliere periodică.

 

 

 

Printre produsele care completează gama este Loțiunea Micelară pentru piele mixtă și grasă cu efect calmant, antiiritant și cu o consistență ultralejeră. Curăță delicat și îndepărtează machiajul, eliminând impuritățile și excesul de sebum, fără să usuce pielea. Este un produs non-comedogen, fără parabeni, săpunuri și alcool. Înlocuiește cu succes demachiantul clasic, dar și loțiunea tonică. Șterge chiar și machiajul rezistent la apă. Produsul este disponibil în farmacii și costă 47 lei. Mi-a atras atenția și am ales să vă povestesc despre acest produs pentru că așa cum scriam aici, sunt mare fan al primei loțiuni micelare lansate de Ivatherm, și sunt convinsă că și varianta pentru ten gras este la fel de eficientă și delicată ca și cea preferată de mine 🙂

 

 

 

Un alt produs care mi-a atras atenția este IVAPUR K Cremă pentru piele grasă, cu tendință acneică (tub, 30 ml). În schema de îngrijire elaborată de Ivatherm intră la capitolul Tratament, și este o cremă de îngrijire zilnică, pentru pielea mixtă sau grasă, cu tendință acneică. Având proprietăți seboregulatoare si keratoregulatoare, reprezintă un tratament complementar pentru IVAPUR A.I. Akne-Syt. Crema hidratează, hrănește și calmează durabil pielea. Este eficace împotriva germenilor întâlniți în acnee: Propionibacterium acnes, Pityrosporum ovale. Nu aruncați cu pietre, persoanele care au probleme cu acneea cunosc foarte bine aceste denumiri 🙂 Disponibil în farmacii la prețul de 46 lei.

Gama IVAPUR mai conține Gel spumant purifiant, un tratament local intensiv pentru corectarea erupțiilor cutanate severe (coșuri inflamate), IVAPUR A.I. Akne-Syt;  crema matifiantă IVAPUR MAT, cea hidratantă IVAPUR HIDRA și Gelul exfoliant IVAPUR.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...