Obsesie pentru lacurile colorate de unghii. Azi, Orly

Da, da, da, am dezvoltat o obsesie pentru manichiura colorată. Se vede clar din posturile din ultima vreme, nu mă pot abţine. Am o colecţie impresionantă de culori şi nu mă satur niciodată. Dacă pentru fardurile de pleoape nu am o atracţie deosebită, poate şi din cauza faptului că ochii mei sunt extrem de sensibili, lacurile colorate sunt „my guilty pleasure”. Ca şi pantofii sau cremele pentru conturul ochilor sau ness-ul, fir-ar să fie…

De data asta, m-au dat pe spate lacurile din colecţia ediţie limitată de la Orly, Mineral FX, inspirată de tonurile metalice regăsite în mineralele rare şi în metalele preţioase. Bazate pe o formulă exclusivă, lacurile creează un efect optic foarte mişto pe unghii şi, pe deasupra, conţin un complex mineral alcătuit din calciu, fier, aluminiu, mangan şi magneziu care ajută la fortifierea unghiilor şi acţionează ca un întăritor pentru unghiile moi şi subţiri.

Nuanţele mele preferate sunt în ordinea de mai sus, RockIt, StoneCold şi RococoAGoGo.

Have a colorful day 🙂

 

One Response to “Obsesie pentru lacurile colorate de unghii. Azi, Orly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...