Oferta Summer Shape la sala-concept B.Energy Body & Mind Fitness

Cine nu vrea să arate perfect în costum de baie? Eu una vreau, de aceea de luni îmi reiau antrenamentele care m-au shape-uit vara trecută 🙂 Mi-ar plăcea să ajung și la cele propuse de sala-concept B.Energy Body & Mind Fitness în cadrul programului Summer Shape, dar nu știu dacă mă țin curelele, totuși am și eu o vârstă 🙂 Prietena mea Brândușa Călin, proprietara B.Energy zice că da, mă țin, dar nu toată lumea are energia ei debordantă și mușchii tonifiați cât să ducă „n” antrenamente pe săptămână. Anyway, am decis să încerc tot, doar plec în vacanță peste fix 2 luni 🙂

Sala arată super bine și este în mijlocul orașului, specialiștii sunt doar unul și-unul, există și o parcare unde-mi las mașina de fiecare dată fără grijă, iar cel mai tare mi se pare că le ai pe toate la un loc. Se știe că fără dietă, exercițiile nu dau rezultatele dorite, dar nici fără exerciții, dieta nu funcționează. Cercul vicios poate fi spart la B.Energy pentru că nutriționistul îți stabilește un plan alimentar sănătos și conform cu efortul depus, instructorii te sfătuiesc asupra tipurilor de exerciții potrivite cu nevoile tale șiiiii… după ce transpiri și-ți strici inevitabil coafura, poți să te aranjezi imediat și arăți din nou ca scoasă din cutie. Și în timp ce te coafezi, bagi și-o manichiură semipermanentă 🙂

Ce presupune programul Summer Shape?(comunicat de presă integral)
Toată vara beneficiezi de 35% reducere la abonamentele de 12 ședințe de fitness (127 lei în loc de 195 lei). Noile programe, special concepute pentru zonele ce au cea mai mare nevoie de tonifiere, includ:

  • Summer body – exerciții ce ajută la tonifierea generală a trupului
  • Summer fit – combină exerciții concepute pentru tonifierea abdomenului și a brațelor
  • Knock out butt! – mișcări energice care au ca rezultat tonifierea feselor și picioare

Orarul este construit astfel încât în fiecare zi să poți beneficia de cel putin una dintre clasele special concepute pentru vară.

Cu programul Summer Shape beneficiezi și de 15% reducere la toate tratamentele estetice. Specialiștii B.Energy recomandă pentru vară masajele anticelulitice, drenajul limfatic și manichiura semipermanentă, cea din urmă fiind perfectă pentru călătorii, ignorând cu succes agresiunile apei, ale soarelui și nisipului asupra lacului colorat de unghii.

Reducerea este valabilă în orice interval orar, fără să uităm că zilnic, în timpul Happy Hour (între orele 12:00-15:00), reducerea la toate tratamentele estetice este de 20%.

Și pentru ca tabloul de energie & sănătate să fie complet, programul conceput pentru vară include și 15% reducere la consultațiile de nutriție (76 lei în loc de 90 lei/ședința de consiliere). Astfel, medicul nutritionist poate fi elementul-cheie în drumul către obținerea siluetei de vis.

B.Energy Body & Mind Fitness – Calea Griviței, Nr. 8-10, Et. 1 Sector 1, București. Tel: 0040 732 134 404; e-mail: b@benergy.ro

Amănunte legate de orar, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...