OPI lansează colecția … Minnie Mouse

Și cred că nu este cineva care să nu știe cine este Minnie. Când Maia avea 3 ani jumate, am fost la Disneyland la Paris și în prima zi, abia ajunși în holul hotelului, a alergat să se pozeze cu Minnie. Apoi a fugărit-o să-i dea autograf. Apoi s-a pozat cu ea. Apoi i-a cerut autograf 🙂 Într-un final, am cumpărat-o pe Minnie roz bombon și a cărat-o după ea prin tot parcul, a dormit cu ea, a mâncat cu ea … Vizita la Disney a fost absolut fabuloasă, și nu știu dacă pentru Maia a fost la fel, dar noi, adulții ei părinți, ne-am simțit extraordinar și ne propunem în fiecare an să ne întoarcem.

Lumea creată de Walt Disney este magică, o sursă inepuizabilă de creativitate și pasiune, și nu este de mirare cum un brand celebru precum OPI continuă să se inspire din lumea fascinantă a desenelor animate Disney și lansează o colecție foarte frumoasă, cu nuanțe dulci desprinse din rochițele șoricuței Minnie Mouse. Culorile au nume amuzante precum Nothin’ Mousie ‘bout It,  I’m All Ears, If You Moust You Moust sau The Color of Minnie, iar eu abia aștept să-mi fac manichiura în cea mai trăznită nuanță. Despre Maia nu mai spun nimic, deja mă terorizează cu întrebările … când mi-o iei? Ai zis că mi-o iei! Iar n-ai avut timp?

3 Responses to “OPI lansează colecția … Minnie Mouse

  • Eu eram mai mult cu Sailor Moon, la capitolul desene animate :))) Dar sigur voi astepta cu drag colectia de la OPI.

  • lilik
    9 ani ago

    Cristina, eu eram cu ce se nimerea la televizor în cele 2 ore de program zilnic 🙂 Mă uitam la orice desen, iar dacă-ți spun numele personajelor, sunt convinsă că nu ai auzit de ele :)) Ar fi tare o colecție de lacuri de unghii inspirate de desenele copilăriei celor din generația mea… Bălănel și Miaunel, Nu Zaietz pagadi sau Mihaela 🙂 Cred că Mihaela ar avea ceva potențial.

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...