Parteneriat Sensiblu – L’Oreal Paris

Săptămâna trecută, Sensiblu, prezent de 15 ani pe piață, bazat pe conceptul de farmacie adaptată nevoilor și profilului clienților, cu personal de calitate ce asigură consiliere de specialitate, și L’Oreal Paris, unul dintre liderii mondiali în domeniul cercetării și inovației, doi jucători importanți pe piața cosmeticelor din România, s-au parteneriat pentru a propune cât mai multe soluții de îngrijire femeilor.

Noua gamă L’Oreal Paris Nutri-Gold dedicată îngrijirii tenului în sezonul rece a fost lansată în Sensiblu AFI Cotroceni din București și este disponibilă din luna septembrie în toate farmaciile Sensiblu. Se știe că frigul afectează pielea, iar efectele sunt foarte rapid vizibile în lipsa folosirii unui produs adecvat. Când vine frigul, primele semne cu care mă confrunt sunt înțepăturile, iritațiile și senzația de piele care ține. Apoi apare usturimea localizată, în cazul meu, în zona pomeților spre tâmple și zona mandibulei. Evident, după toate cele de mai sus apare roșeața și sensibilitatea la atingere.

Pentru a asigura o îngrijire continuă, gama conține crema de zi și de noapte, iar fiecare dintre ele costă 39,99 lei.

Nutri-Gold conține o asociere unică de ingrediente pentru pielea uscată, exact cum este și pielea mea, lăptișor de matcă prețios, un elixir reparator, bogat în substanțe nutritive vitale care pătrunde în piele și o hrănește intens. Mai conține Pro-Calcium fortifiant ce întărește bariera de protecție a pielii, și uleiuri esentiale pentru a reda confortul pielii. Nu pot să confirm cele de mai sus pentru că nu am încercat încă produsele, dar prezentarea lor spune că rezultatele sunt vizibile rapid, iar primul inconvenient care dispare instantaneu este senzația de piele care ține. Folosirea zilnică reface bariera de protecție a pielii și după 4 săptămâni, pielea este vizibil hrănită și calitatea ei îmbunătățită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...