Pentru fetele care-și doresc totul. Rujul Caresse de la L’Oréal Paris

Rujul Caresse face parte dintr-o nouă generație de rujuri create de L’Oréal Paris: o nouă formulă ce hidratează și îngrijește buzele pentru o experiență senzațională, exclusivă și colorată. Conferă 6 ore de hidratare, formula este extrem de fină și se aplică delicat precum o mângâiere, de aici și numele lui.

Încă nu l-am încercat, dar am decis să scriu despre apariția lui pe piață pentru că îmi plac foarte mult nuanțele și cum relația mea cu rujurile L’Oréal este binecunoscută ( și acum scobesc destoinic cu pensula dintr-un ruj ce poartă semnătura Millei Jovovich), am zis că nu fac nimic rău dacă scriu despre un produs pe care nici nu am pus mâna. Sunt foarte curioasă dacă este chiar așa cum pare în imagini. Da, da, știu despre Photoshop, dar imaginile chiar sunt convingătoare. Nuanța de mai jos m-a înnebunit pur și simplu, și dacă poate mie nu mi se potrivește,  cu siguranță o văd pe Elena Stoichiță, redactor-șef la revista OK, purtând-o cu mare dezinvoltură.


Prezentarea spune că rujul Caresse nu încarcă buzele și tind să cred asta, tot din cauza relației mele cu rujurile brandului. Este disponibil în 16 nuanțe, de la roșu aprins și până la pasteluri delicate ceea ce înseamnă că vei găsi cu siguranță măcar una potrivită. Eu am găsit mai multe 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...