Pentru pielea bebelușilor și copiilor: Gama 1ers SOINS de la Uriage

De 20 de ani, Laboratoires Dermatologique Uriage din Franța creează produse de îngrijire ce acoperă nevoile esențiale ale pielii la orice vârstă, 1ers SOINS fiind gama dedicată pielii delicate a bebelușilor și copiilor.

Apa termală Uriage este folosită de peste 2oo0 de ani în scop curativ, iar în prezent  a devenit un bun de interes public în Franța. Cu efect hidratant, cicatrizant, de calmare și antioxidant, apa termală Uriage este ingredientul principal al întregii game de produse, 100% naturală, bacteriologic pură, isotonică, cu PH neutru și are cel mai mare conținut de săruri minerale și oligo-elemente. Gamele Uriage conțin produse hipoalergenice, non-comedogenice, fără parabeni, cu formule galenice inovative, având ingrediente active de origine naturală sau obținute prin cele mai avansate procese biotehnologice. Fiecare produs respectă cu strictețe standardele industriei farmaceutice pentru a garanta eficacitatea dermatologică si un nivel maxim de toleranță.

Apa termală Uriage poate fi folosită și în pediatrie în dermatitele pleoapelor și în iritațiile periorale, în eritemul fesier, rinite alergice, dar și pentru igiena ochilor bebelușilor. Produsele 1ers SOINS pentru copii sunt hipoalergenice, non-comedogene, nu conțin coloranți, alcool, săpun sau parabeni și îmbină cu maximă siguranță, eficacitate și toleranță ingrediente de origine naturală. Gama conține:

  •  produse de igienă Isophy monodoze, 18fiole, pentru igiena nasului și ochilor, 29 lei; Isophy spray nazal, 100ml, curăță, calmează, hidratează mucoasa nazală, 43 lei; 1-ere Eau Loțiune pentru copii, 500ml, curăță și elimină toate impuritățile și murdăria de pe față, corp și zona scutecului, fără a necesita clătire, 47 lei; Șervetele pentru copii, 25buc, 29 lei; Creme Lavante Bebe, 500ml,  Gel-cremă de spălare cu 1/3 lapte nutritiv, produs 2 în 1 ce curăță și hrănește fără să usuce pielea bebelușului, 77 lei.

  • produse de îngrijire1-er Lait, Lapte hidratant, 400ml, 60 lei; 1-er Change, 75ml, 36 lei, un tratament non ocluziv, protector și absorbant ce calmează, purifică și regenerează pielea iritată. Are toleranță ridicată, acoperire mare, nu este gras și nu are o textură uscată, fiind ușor de aplicat și de curățat. 1-ere Crema Hidratantă, 40ml, 45 lei, hidratează și protejează zonele expuse agresiunilor climatice și întărește apărarea naturală a pielii.

Produsele pot fi găsite în lanțurile de farmacii Sensiblu, Centrofarm, Gedeon Richter, farmacii independente sau în farmaciile on line.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...