Perechea Million

Am avut o perioadă în care nu-mi mai plăcea niciun parfum, aşa că în fiecare zi foloseam un altul, ales la întâmplare din colecţia mea de suflet. Primisem o sticluţă la lansarea Lady Million de la Paco Rabanne, pe care o tot ocoleam. Într-o dimineaţă, am zis să-l încerc şi trebuie să spun că m-a cucerit pe loc. Nu bat câmpii absolut deloc, chiar în acest moment îl port şi asta am făcut zi de zi din decembrie, iar când am fost plecată din ţară şi s-a scurs cumva în troller aproape jumate din el, am zis că înnebunesc.

Din fericire, fetele de la Sarantis m-au invitat la un eveniment menit să prezinte presei perechea 1 Million şi Lady Million, parfumul masculin şi cel de damă, un el şi o ea a căror apropiere este explosivă şi pasională. Am primit cadou ambele parfumuri pe care le foloseşte cu mare plăcere perechea Lilik şi soţul. Iar dacă vedeţi pe la miezul nopţii focuri de artificii pe cer înspre nordul Bucureştiului, să ştiţi că Paco Rabanne e vinovat. Ah, şi Nicoleta de la Sarantis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...