Primul guest post :) de Ramona Barbu

Ne vedem joi. Acesta a fost răspunsul meu la mailul Anei de la Guerlain. Maxime Poulin, make-up artist international Guerlain, venea în România pentru câteva zile, iar eu chiar nu voiam sa ratez întalnirea. Și ne-am văzut joi, la Marionnaud, Afi Palace Cotroceni.
Mă bucur mult când la evenimentele de beauty participă invitați internaționali pentru că sunt atât de deschiși și de comunicativi, și îți dezvăluie atâtea lucruri interesante. Maxime nu a facut exceptie. Ne-a întâmpinat cu un zâmbet perfect de televiziune și un entuziasm tipic americanilor aș spune eu, deși el este canadian, și ne-a povestit vrute și nevrute (și nu glumesc) în timpul evenimentului.

 

Fost model, e înalt și fit :), Maxime a făcut cumva o trecere naturală de partea cealaltă a scaunului, să spun așa. Și e bun. Foarte bun chiar. E clar că nu-l luau degeaba la Guerlain, dar așa ca o părere personală. Mi-a placut mult demonstrația de machiaj pe care a făcut-o la eveniment, iar Cristina Sima mi-a confirmat părerea. Cristina a fost chiar răsfățată cu un machiaj a la Maxime, așadar, cu atât mai mult trebuie să mă credeți.
În timpul demonstrației, Maxime a folosit produsele din colecția special creată pentru Crăciun, Vol de Nuit. Nu o să vă povestesc fiecare pas din realizarea machiajului, însă am sa vă spun câteva lucruri interesante despre produsul-vedetă al colecției: pudra strălucitoare și parfumată, Vol de Nuit.

foto: Guerlain


Poate fi folosită pe piele, dar și pe păr. Aplicată în zona pomeților conferă lumiozitate, pe gene, înainte de a aplica mascara, le amplifică volumul, pe decolteu pentru o strălucire delicată. Iar pe păr – în special pe părul blond, pentru că accentuează șuvițele, dar și pe rădăcinile crescute pentru a distrage atenția de la diferența de culoare sau în loc de dry-shampoo, când chiar nu ai timp să te speli pe cap (asta e o super-excepție).

Trebuie să vă mai spun doar ca lui Maxime i-au placut foarte tare femeile din Romania:

1. Pentru că au o structura osoasă a feței aproape perfectă

2. Pentru că sunt open-minded (în ceea ce privește machiajul, bineînțeles).

 

Un rând vă mai cer. Să-i mulțumesc lui Lili pentru acest guest post.
Mulțumesc, a-maze-ing beauty woman!

Ramona Barbu este beauty editor la revista Look și meșterește cu drag cuvinte aurite.

One Response to “Primul guest post :) de Ramona Barbu

  • Am testat si eu pudra saptamana trecuta si mi-a placut foarte mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...