Promoție BabySpa pentru bebeluși înotători

Copiii se simt în elementul lor în apă, iar lecțiile de înot, să le spunem așa, pot începe chiar din primele săptămâni de viață. Baby Spa este unul dintre locurile în care bebelușii pot înota în siguranță, iar acum au o promoție foarte interesantă.

Când s-a născut Maia, oferta de cursuri de înot pentru bebeluși era foarte mică, dacă-mi amintesc bine, era o singură variantă în București, dar destul de scumpă și extrem de departe de casa noastră. În schimb, aceeași persoană, kinetoterapeut, care lucra cu bebelușii venea acasă și făcea cu ei lecții de înot 🙂 … în cadă. Venea și la prietena mea, Mihaela, și o scufunda pe Sabina, fetița ei de 3 luni, în apă din cadă, iar ea, se bălăcea cu o naturalețe care ne lăsa mereu cu gura căscată.

Beneficiile înotului pentru bebeluși sunt nenumărate, iar ei se adaptează foarte rapid și natural la mediu acvatic. Când eram la Tabu, am făcut un material chiar la Baby Spa și am văzut cu ochii mei cum bebelușii se mișcă singuri, complet independenți pentru că apa le susține greutatea, dar evident sub supravegherea specialistului. Nu vă imaginați că bebelușii stau singuri în piscină și înoată ca peștișorii câteva lungimi de bazin 🙂 Pot să spun cu mâna pe inimă că înainte de materialul din Tabu, nu eram foarte sigură că un bebeluș poate să înoate de unul singur și mi se strângea inima de câte ori o auzeam pe Mihaela că Sabina are ora de înot bebelușesc.

Un alt avantaj al înotului pentru bebeluși este că după 45 de minute de bălăceală, în apa încălzită și ionizată de la Baby Spa, nu mai vor decât să mănânce și să doarmă 🙂

BPS_4035

La Baby Spa, bebelușii care au între 0 și 4 luni pot face deja cunoștință cu apa, o ședință de inițiere înseamnând masaj, gimnastică și hidroterapie. Timp de 45 de minute cel mic se bucură de toată atenția și priceperea unui kinetoterapeut, dar și de bălăceală.

Din ianuarie și până în martie, abonamentul pentru bebeluși vine cu mai multe beneficii, o ședință bonus în fiecare lună și un fresh de portocale pentru părinți. Prețul unui abonament lunar cu 4 ședințe este 650 lei. Dacă vrei să știi mai multe detalii, găsești tot ce ai nevoie aici. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...