Răsfăț de week-end oferit de MaqPro

Acum câteva zile am făcut cunoștință cu MaqPro, un brand franțuzesc de make-up, cu o tradiție de peste 30 de ani pe piața foarte competitivă a produselor profesionale. Sunt produse speciale, destinate machiajului special de televiziune, teatru, film.

Text: Loredana Vătăvoiu

În România, au fost lansate acum aproximativ 2 luni, iar de atunci, nu contenesc să fure inimi îndrăgostite de culoare și inovație în materie de make-up. Dat fiind faptul că nu am participat la evenimentul de lansare, am fost curioasă să simt pe pielea mea despre ce este vorba, așa că am profitat de invitația lansată de Adina Necula și am testat produsele într-un cadru deosebit, la Villa Stefanel din Piața Romană.

Deși când am ajuns acolo eram obosită și plouată la propriu, luminile, casa cu o arhitectură deosebită, culorile și cornerul MaqPro m-au făcut să-mi revin și să încep cu entuziasm călătoria spre frumusețea unui film franțuzesc în care eu aveam rolul principal. Am intrat în poveste și am făcut cunoștință cu o mare parte dintre produse; am testat un ruj într-o culoare extraordinară, prună coaptă, care m-a cucerit, m-am uitat în toate oglinzile și geamurile posibile din salon, mi-a plăcut, deși nu e o culoare la care m-aș fi gîndit că mi se potrivește. A rezistat destul de mult timp pe buze, aproximativ 4 ore, ceea ce este aproape un record pentru mine.

10433999_1493052764240475_7210932209852621902_n
Paleta de farduri conține o gamă variată de culori mate sau irizate, printre care și un roșu intens, destul de greu de găsit la alte branduri, doar la Peggy Sage am mai găsit ceva, după îndelungi căutări. Mi-a plăcut că MaqPro oferă două tipuri de produse ce creează efecte speciale pentru face&body painting: Faralo – farduri compacte ce se amestecă cu apă și sunt aplicate cu un burete sau o pensulă, și Liquid Watercolor – varianta lichidă mată sau perlată ce ajută la realizarea detaliilor, linii fine, umbre etc.

2

După ce mi-am satisfăcut aceste curiozități m-am dat pe mâna make-up artistului MaqPro ce mi-a schimbat complet fizionomia, dar și starea de spirit de vineri seara cu energia sa debordantă și molipsitoare. Eram foarte curioasă să văd cum rezistă fondul de ten fluid HD pe tenul meu mixt și destul de dificil, și mi-a plăcut pentru că are o putere de acoperire mare, deși nu mi se pare tocmai potrivit pentru machiajul de zi cu zi, mai ales în combinație cu pudră. Nu pătează hainele și rămâne într-o cantitate mai mică pe telefonul mobil comparativ cu alte fonduri de ten testate. A rezistat destul de bine, adică la ora 4 când m-am întors din club încă era pe fața mea, într-o stare acceptabilă 🙂

A fost o experiență frumoasă, m-am simțit foarte bine cu echipa MaqPro România, iar produsele merită încercate. Nu degeaba MaqPro Paris este prima marcă de cosmetice ce se mândrește cu certificatul Origine France Garantie, care atestă autenticitatea și manufactura artizanală a fiecărui produs din gamă.

Gama de make-up profesional MaqPro este disponibilă în România prin intermediul Kossa Beauty sau prin comandă directă aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...