Robert Pattison, imaginea parfumului Dior Homme

De curând, Casa Dior a anunțat cu plăcere că actorul Robert Pattinson este noua imagine a parfumului Dior Homme.

robert-pattinson-dior-hommecomunicat de presă

De la primul său rol important din anul 2005, în ecranizarea celui de-al patrulea roman din seria Harry Potter, Robert Pattinson a ajuns să fie cunoscut pentru rolul său principal în cel mai de succes blockbuster din ultimii ani, Twilight Saga. De atunci, el și-a demonstrat talentul de actor în mai multe proiecte cinematografice, jucând în filme variate precum Remember Me de Allen Coulter, Water for Elephants de Francis Lawrence, în care a jucat alaturi de Reese Witherspoon, sau rolul recent din Bel-Ami, în care întruchipează celebrul personaj din romanul lui Maupassant. Ca recunoștere a talentului său, David Cronenberg l-a ales să joace în cel mai recent film al său, Cosmopolis, adaptat după un roman Don de Lillo. Un rol impresionant în pielea unui copil de bani gata, cu premiera în 2012 la Festivalul de Film de la Cannes.

De curând, Pattinson a terminat filmările pentru cea mai nouă peliculă semnată David Michod, The Rover , pentru care a turnat în Australia împreună cu Guy Pearce. În curând, el va începe să lucreze la următorul film al lui David Cronenberg, Maps to the Stars, urmat de Hold on to Me, regizat de James Marsh, în care o va avea drept coprotagonistă pe Carrey Mulligan.

Starul din Twilight se alătură astfel celorlați ambasadori celebri ai parfumurilor Dior, Jude Law, Alain Delon, Natalie Portman și Charlize Theron.

One Response to “Robert Pattison, imaginea parfumului Dior Homme

  • Mai bine se numea dior teen, are o fata prea cumintica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...