Roz, dulce, sexy… Prada Candy

Adică cel puţin 2 chestii pe care nu le caut la un parfum. Sau mai bine zis, până nu demult, nu mă atrăgeau de nicio culoare. Dar…… deşi am evitat vreo 3 ani să îmbrac copilul personal în roz, această culoare ne-a invadat existenţa. Totul trebuie să fie roz, începând cu haine, pantofi, costume de baie, chiloţi, ciorapii, caiete de şcoală, creioane, farfurii etc., şi terminând cu bicicleta, ambalajele florilor şi cadourilor, chiar şi motanul a trecut printr-o vopsire silită. Doar şuviţe, e drept. Mă rog, dacă e … orice, roz să fie. Surprinzător este că am început să mă uit şi eu după tot felul de lucruri roz, adică eu+roz=complicated relationship. Bine, bine… mă numesc Lilik şi mă simt atrasă de culoarea roz. Asta e, am recunoscut.

… până acu câţiva ani, parfumurile dulci nu intrau la mine în casă decât primite-n dar, şi cum mama m-a învăţat că „dar din dar se face rai”, plecau mai departe la prietene doritoare de dulcegării. Ei bine, de cel puţin vreo 6 ani încoace, am început fiu interesată de arome dulci, nu atât de dulci ca Angel de la Mugler, ci dulci ca Prada Candy. Adică un dulce delicat care-mi aminteşte de o bombonerie mică pe care o visam în copilăria mea, şi în care intram cu emoţie şi plecam cu buzunarele pline. Şi acum o visez câteodată şi mă trezesc de multe ori cu aromele alea minunate în nas, caramele, sirop de zahăr şi praline.

Cu Prada Candy a fost „love at first sight”. Ambalajul este foarte roz, deci bing, ochii sunt pe el din prima. Pe cutie este desenată o siluetă feminină cu picioare lungi şi fusiformă, deci, ca să zic aşa, mă identific cu personajul. Sticla este cilindrică şi foarte colorată, se închide cu un capac auriu, şi cum toată lumea ştie că „I love colors”, este evident că, deşi, la primul gând, combinaţia roz, portocaliu şi auriu, te înfioară, mie îmi place. Aşa sunt eu, îmi plac combinaţiile tari. Parfumul este delicat dulce, se aşează pe pielea destul de natural, nu te izbeşte în moalele capului, ci se insinuează discret şi-ţi rămâne în minte.

Ce mi-a mai plăcut la Prada Candy

Conceptul. Femeia cu iniţiativă, care ştie ce vrea, când vrea şi cu cine vrea.

Spotul. Femeia, jucată de Léa Seydoux, stea a filmului francez, sexy rău „on peu dire”, ia lecţii de pian şi la un moment dat nu mai suportă tensiunea, se năpusteşte asupra profesorului şi bagă dans. Apache dans, mai exact un stil de dans întâlnit pe străzile Parisului prin 1900, un dans intens şi provocator, un fel de luptă corp la corp, pasională şi foarte senzuală.

Strungăreaţa şi bretonul actriţei franceze. Chiloţeii de satin roz care apar incitant de sub rochia neagră. Pereţii sălii în care se petrece lecţia de pian. Muzica. Regizorul Jean-Paul Goude. Filmuleţul de making-of pe care îl vedeţi şi voi mai jos.

Prada Candy Eau de Parfum Spray 30ml /238 lei; Eau de Parfum Spray 50ml /328 lei; Eau de Parfum Spray 80ml / 452 lei. Gama este completată de Prada Candy Shower 150ml 170 lei şi Prada Candy Lotion 150ml 145 lei.

Enjoy!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...