S-a deschis cel mai mare centru Spa din Bucureşti

 

Din păcate, nu am ajuns la evenimentul de lansare din cauza unei viroze insistente, dar am promis ca atunci când îmi revin, prima vizită de lucru să fie acolo. Se numeşte Orhideea Health & Spa, se află în cadrul complexului rezidenţial Orhideea Gardens şi oferă un meniu extins de terapii anti-stress, relaxare, detoxifiere, energizare, revenire în formă, o salină de suprafaţă, o zona ,,foc şi gheaţă,, cu hamam şi saune, o piscină şi o complexă zonă de fitness. Tratamente faciale, masaje cu pietre calde şi uleiuri esenţiale, ritualuri cu caviar, vin şi struguri, terapii pe bază de apă, exfolieri cu sare marină în duşul Vichy, împachetări cu trandafiri sau lavandă. Unul dintre conceptele originale ale spa-ului este un tratament Signature – ritualul hammam-ului (o exfoliere profundă a pielii, facută în hamam, cu produse speciale: săpun negru cu eucalipt şi mănuşa de kessa). În zona ,,Ice & Fire,, se află: sauna uscată, sauna cu infraroşu, fântâna de gheaţă, duşul scoţian, duşul emoţional, baia Kneipp, fotoliile termale, cada cu bule, precum şi piscina. De asemenea, locaţia mai deţine o sală de fitness foarte complexă, o sală de aerobic şi una de spinning, dar şi o sală de kinetoterapie.

Şi pentru că sunt mamă, m-am bucurat foarte tare că într-o astfel de locaţie, există un program pentru copii, de două ori pe săptămână. „Trenuleţul cu sare” este un program realizat în salină şi constă în 60 de minute de cântecele, poezioare, joacă cu trenuleţele şi camioanele de sare, iar la plecare, copiii primesc un suvenir din sare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...