S-a deschis magazinul Melkior în Băneasa Shopping City

Luni seară a fost deschiderea oficială, cu vedete şi tot tacâmul, la care nu am ajuns pentru că sunt o mamă exagerată, cum îmi spun diverse persoane. Nu abdic de la convingerile mele decât cu argumente extrem de documentate. Adică, mai clar, copiii au nevoie de somn şi culcatul la ore târzii în noapte nu are cum să-i ajute să se dezvolte sănătos. Părerea mea. Maia merge la şcoală, iar asta înseamnă că la 7 dimineaţa este în picioare, prin urmare, la 22 maxim doarme dusă. Şi cum evenimentul de deschidere a început la ora 20, iar noi eram în baie la ora aia, nu am ajuns. Îmi pare rău că ratez evenimentele de seară, evident, dar nu pot să fac altfel, aşa că le rog pe doamnele minunate care mă invită, să mă ierte.

Reiau. Melkior a deschis un nou magazin şi de data asta a ales o locaţie extrem de „bătută” de pasionatele de beauty, mall-ul din Băneasa. Magazinul este frumos şi plin de cosmetice care mai de care mai colorate şi mai dorite în trusa de farduri. Mi-a plăcut foarte mult invitaţia la eveniment, o trusă de farduri mare, frumoasă şi goală, numai bună de completat cu cosmetice din noul magazin. Invitaţii au putut vedea demonstraţii live de make-up, manichiură şi coafură, au testat noile produse şi au lăsat mesaje de felicitări şi încurajări pe panoul de primire. Dacă ajungeam şi noi, sunt sigură că Maia ar fi desenat o mulţime de pisici pe toată suprafaţa accesibilă a panoului şi s-ar fi semnat plină de mândrie 🙂

Tăierea fundei by Alexandre Eram

Dana Rogoz

Din comunicatul de presă reiese că multe vedete au acceptat invitaţia, printre ele fiind Gabriela Szabo şi Zsolt Gyongyossy, Dana Rogoz, Amalia Nastase şi fiica sa, Tania Budi, Magda Palimariu, Corina Bârlădeanu, Ioana Maria Moldovan, Andreea Mihai, Cristiana Copos, Luana Ibacka, Daniela Constantin, Kristina Dragomir, DJ Arabu, Elena Dinu, Roxana Iliescu, Oana Giurgiu, Dana Sota.

Invitaţii au savurat diverse cocktailuri şi sper ca, măcar una dintre jurnalistele prezente să se fi gândit o secundă la mine atunci cînd şi-a bucurat papilele cu Chambord şi Martini Sparkling. Ah, şi când a gustat cu delicateţe din prăjiturelele ciocolătoase şi albăstrui-moţate.

Şi cum, în prezent,  social media este cel mai tare canal de comunicare ever, evenimentul a fost transmis live pe Facebook. Din păcate, am aflat acest lucru post-eveniment, dacă ştiam înainte v-aş fi spus cu plăcere, dar iată nişte poze de la faţa locului, să vă faceţi o idee despre cum a fost acolo.

Alexandre Eram şi Andreea Esca

Să aveţi o zi frumoasă şi colorată!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...