S-a deschis sala-concept B.Energy

Iar eu nu am ajuns la evenimentul de lansare pentru că fii-mea, rezistentă la propunerile noastre privind practicarea unui sport, a cedat chiar cu 2 zile înainte de eveniment şi s-a înscris la înot 🙂 Bucurie maximă în familie, cumpărat ochelari de înot noi, cască şi alte acarete necesare bălăcirii, plătit rapid abonamentul pe o lună ca nu cumva să se răzgândească şi go, planet. Fii-mea este pe genul extremist. Ori merge de 3 ori pe săptămână, ori nu merge, aşa că iată cum am ratat eu deschiderea oficială a sălii B.Energy. Şi m-am ofticat, stând pe băncuţa din vestiarul bazinului, dar pe de altă parte, nu-mi mai încăpeam în piele când mi-a zis antrenoarea că o trece direct la avansaţi because she is a … delfinaş.

Brânduşa Călin prezentând conceptul şi echipa

Atunci, de ce m-am ofticat, ar putea întreba cineva. Păi, pentru că sala aparţine unei vechi prietene, Brânduşa Călin, ne cunoaştem de nici nu mai ţin minte când şi chiar nici nu fac efortul de a-mi aduce aminte, mai bine aşa, şi m-aş fi bucurat să-i fiu alături. Promovarea o face Olivia, deci un alt motiv de oftică pentru că mi-e dragă rău păpuşa asta rusească. Iar la eveniment veneau toate preferatele mele beauty girls, cum ar zice Maia. Aşa că… înainte de a o lua pe Maia de la şcoală şi a fugi către bazin, am trecut pe la fete, la B.Energy, şi le-am stat pe cap vreo oră fix în mijlocul pregătirilor.

Am ratat distracţia maximă din timpul demonstraţiei de fitness

Mie mi-a plăcut foarte mult conceptul pentru că ai totul la un loc. Vrei să slăbeşti, nu te duci de nebună şi faci ce-ţi trece ţie prin cap la sală, ţii vreo dietă descoperită pe net şi cedezi nervos după primele 2 săptămâni de efort haotic şi nemâncare, ci ai specialişti pentru toate acestea care te consiliază şi cu ajutorul cărora poţi să-ţi construieşti un program eficient şi sănătos. Mi-a mai plăcut sala pentru că este rotundă şi aşa cum spune şi comunicatul de presă de mai jos, păstrează energiile pozitive, m-am bucurat de prezenţa dnei Marga Bălan pentru clasele de yoga şi pilates şi de faptul că toţi instructorii erau plini de energie şi numai zâmbet.

Iată mai jos, ce spune comunicatul de presă, l-am lăsat neschimbat ca să fie foarte clar ce se poate face la B.Energy.

Se află la intersecţia Dacia – Calea Griviţe şi abordează patru mari direcţii: motivaţional, nutriţie, fitness şi estetică. Cele patru concepte au fost gândite şi testate pentru a-i motiva pe cei care trec pragul B.Energy, astfel încât aceştia să poată face schimbarea dorită şi să o menţină, în timp ce se simt bine. Spaţiul dispune de cabinete de consiliere, masaj, estetică şi de un studio rotund, de 130 mp, în care energiile pozitive zboară nestingherite. O dată la două săptămâni sunt organizate, alternativ, cursuri motivaţionale şi de nutriţie. Pentru a personaliza şi mai mult programul, există şi partea de consiliere individuală pe nutriţie. Astfel, oricine poate solicita ajutor specializat pentru a-şi schimba stilul de viaţă, urmând un regim sănătos, supravegheat îndeaproape de specialişti. În plus, temele cursurilor pot fi sugerate şi de cei care doresc să se inscrie. Programele de fitness sunt gândite detaliat, astfel încât să acopere o gamă largă de cerinţe şi nevoi, si sunt împărţite în cinci categorii, astfel:
1. Tonifiere, cu următoarele programe: Power pump, Tone up, ABT, Body rock, Arms expres
2. Supleţe şi remodelare, cu următoarele programe: Fit ball, Pilates, Stretching
3. Cardio, cu următoarele programe: Dance aerobic, Step aerobic, Fire expres
4. Flexibilitate şi coordonare: Pilates şi gimnastica yoga
Partea de estetică B.Energy cuprinde atât tratamente corporale: masaj de relaxare, anticelulitic, cu miere, cu bambus, suedez, terapeutic, cu pietre calde, prenatal şi limfatic, cât şi servicii de manichiura-pedichiură , incluzând ritualuri SPA, mani-pedi expres (realizată impecabil în doar 10 minute) şi unghii tehnice. În plus, coafura expres, realizată într-un timp foarte scurt, este soluţia ideală pentru cele care îşi doresc ca părul lor să arate superb chiar şi imediat după efortul fizic.

Explozie de energie: Tania Bordianu, instructor fitness

Toate serviciile B.Energy Estetic sunt realizate cu produse profesionale. Echipa B.Energy este formată din specialişti înarmaţi cu răspunsuri şi soluţii, oameni cu multă experienţă, titraţi în domeniile pe care le reprezintă. Pentru mai multe amănunte intraţi pe site-ul lor,  www.benergy.ro.

Abia aştept să treacă zăpezile astea şi să merg la clasele de yoga, deocamdată fac mişcare zilnic, de câteva ori pe zi, cu prietena mea, lopata.

6 Responses to “S-a deschis sala-concept B.Energy

 • Ah, Lili, daca mi-ai vedea fatza acum ai spune ca am intinerit vreo 20 de ani pentru ca ma simt ca un copil bucalat si emotionat 🙂

 • Hai, Lili, ca abia astept sa mergem la sala impreuna. O lasi pe Maia la scoala si ma iei pe mine 🙂 Ce zici?
  Stii bine ca acum am tiiiiiiimp! Sad face/happy face, fix ca-n logoul Chanel! Lots of love!

 • lilik
  9 ani ago

  Ramona, acum cand ajung mai devreme la scoala, nu-mi mai fac probleme pe unde stau, te sun sa-mi dai o cafea. Iar propunerea cu sala este foarte interesanta, doar sa mai treaca zapezile astea.

 • Pai… au trecut zapezile (sa nu vorbesc cu pacat). De luni ma declar apta de a fi convocata la fitness, asadar, fetelor, sunt la o aruncatura de bat de B.Energy, nu ma uitati si pe mine, va rog!

 • lilik
  9 ani ago

  Sporty Doll, eu sunt inca inconjurata de nameti inghetati 🙁 Sper sa rasara soarele si pe strada mea si sa-mi vina cheful de miscare. Deocamdata, mai hibernez un pic.

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...