Școala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris

Primul concurs de beauty blogging din România a început ieri, așa că toate blogărițele pasionate de cosmetice și tot ce ține de lumea fascinantă a frumuseții sunt invitate să se înscrie. Există și premii, pentru care sincer, m-aș înscrie și eu: design-ul blogului exact așa cum îl dorește căprioara, cursuri despre structurarea informației, abordare creativă, procesul de documentare și multe alte tip-suri.

Șiiii… știu că aici veți sări în sus de bucurie, o întâlnire cu Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L’Oreal Paris.

Școala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris își propune să dezvolte nișa blogurilor de beauty care au abordare și conținut profesionist.

Doamnelor și domnișoarelor, nu pot să mă abțin, simt nevoia să mă laud 🙂 Sunt atât de mândră de-mi crapă pielea, oricât ar fi ea de hidratată, pentru că L’Oreal Paris m-a invitat să fac parte din juriul primului concurs de beauty blogging din România. Împreună cu Dana Sota și Cristina Bazavan voi selecta finalistele concursului, iar la final voi susține, în fața lor, a finalistelor, primul seminar din viața mea 🙂 Promit să nu mă bâlbâi și să spun lucruri interesante 🙂

Dacă ai un blog de beauty în care investești timp și pasiune de cel puțin 5 luni, adică de la începului acestui an (1 ianuarie 2012) și 50 % din conținut este dedicat acestui domeniu, te poți înscrie în concurs până pe data de 31 mai. Zic să nu mai stai pe gânduri, mergi la aplicația Școala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris de pe Facebook și vezi cum te poți înscrie.

Nu uita să dai sfoară-n țară, poate că printre prietenele tale sau printre prietenele prietenelor tale se află o viitoare finalistă și ar fi păcat să nu participe la concurs. Premiile reprezintă absolut tot ce este nevoie pentru a deveni o blogăriță de succes.

Și pasiune 🙂

Succes maxim!

 

 

2 Responses to “Școala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...