Se poartă naturalețea : Nude Collection de la Maybelline New York

Maybelline New York vine cu o propunere care aduce pe buzele femeilor, la propriu, noua tendință în machiaj – NUDE. Cele 4 nuanțe noi de ruj Color Sensation și cele 3 nuanțe de ojă Colorama definesc acest concept ce inspiră naturalețe, subtilitate, libertate.

Text: Loredana Vătăvoiu

Emily_Nude-01

De cum am văzut nuanțele acestei colecții, le-am și asociat cu tendințele din fashion ale acestui sezon, sacoul alb, pantofii stiletto nude, accesoriile aurii, lucruri pe care mi le-am cumpărat de curând și despre care cred, la fel ca despre nuanțele nude  în machiaj, că nu se vor demoda niciodată. Nu sunt un mare fan al ojelor nude, mereu am preferat culorile puternice, poate pentru a compensa lipsa unghiilor mai lungi și puternice, însă despre rujul nud am o cu totul altă părere. O să vă fac o mică mărturisire, un mic truc pe care îl folosesc pentru a crea un machiaj al buzelor cu finish catifelat, mat. Conturez buzele cu o nuanță deschisă,  după care aplic un ruj rozaliu, iar la final uniformizez sau combin culoarea rujului cu un fond de ten deschis cu acoperire mare. Nu rezistă foarte mult, dar efectul îmi place foarte mult.

Color Sensational 728 Honey Beige

Mă bucură faptul că nuanțele vechi de nude s-au reinventat, dacă înainte erau strălucitoare și dădeau impresia că nu sunt rezistente, acum par cu totul altfel, pudrate, sofisticate, naturale.

Nuanțele din colecția Nude se adaptează perfect culorii buzelor și sunt potrivite pe o piele bronzată sau în completarea unui machiaj dramatic al ochilor. De asemenea, se armonizează perfect cu hainele colorate și cu un machiaj de seară sofisticat. Dacă un ruj roșu nu poți să-l porți oricând, oricum, la orice, sau cel puțin eu nu pot, nude-ul poate fi pus chiar și când alergi în parc.

Colecția Nude by Maybelline prezintă 3 nuanțe de oje Colorama la prețul de 8 lei și 4 nuanțe de ruj ColorSensation, la un preț recomandat de 30,99 lei, din care, mărturisesc, îmi este cam greu să aleg 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...