Seducție la masculin: Parfumul Ambre Noir de la Yves Rocher

Noul parfum masculin pe care Yves Rocher îl lansează luna aceasta, Ambre Noir, este un parfum luminos și intens, ce pare să pregătească starea sufletească a fiecărui purtător pentru venirea primăverii.

AMBRE NOIR _NOUTATE PARFUM MASCULIN YR

Ambre Noir îmbină caracterul intens și lemnos al extractelor de patchouli și vetiverului cu senzualitatea bobului Tonka. În mijlocul acestui parfum, subtilitatea lemnului de cedru și a lavandei subliniază eleganța sa. Bărbatul care poartă acest parfum pare a fi curajos în a-și exprima puterea de seducție, nu este genul care-și ascunde adevărata personalitate în spatele parfumului și nici nu vrea să pozeze în altcineva. Este un bărbat mândru, puternic și seducător, în același timp romantic și elegant, un bărbat care te face din vorbe, cum ar spune un prieten de-al meu, vechi și bun 🙂

Pentru a completa imaginea seducătorului perfect, gama Ambre Noir mai conține gel de duș și deodorant.

AmbreNoirDeo

AmbreNoirGelDus

„Mi-am dorit să exprim ceea ce ar putea fi puterea de seducție la masculin. O afirmare a bărbatului însuși, un semnal puternic al virilității sale, dar cu o anumită doză de rafinament. Am creat această notă contrastantă, o abordare a luminozității și prospețimii, pentru a lăsa loc fațetelor definitiv senzuale, mult mai puternice … dorința de a lăsa în urmă o mireasmă ce creează o dependență irezistibilă”, spune Christophe Raynaud, cretorul acestui parfum.

Nu știu cât reușește să vă trezească interesul descrierea de mai sus, însă pot să vă spun cu sinceritate că imaginea alb-negru din deschiderea materialului m-a făcut foarte curioasă. Și cum parfumurile Yves Rocher sunt de fiecare dată o surpriză plăcută pentru mine, așa cum a fost și femininul Vanillie Noir, abia aștept să-l miros și să văd dacă imaginea bărbatului Ambre Noir, creată în mintea mea de imaginea alb-negru despre care vorbeam mai sus, corespunde cu cea pe care o va naște aroma parfumului.

Gama Ambre Noir este compusă din Vaporizator 50 ml. 145 lei; Deodorant spray 100 ml – 55 lei; Gel șampon pentru corp și păr, 200 ml-45 lei, și este disponibilă în magazinele Yves Rocher sau aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...