Sephora a lansat Colecţiile de Crăciun

Cu câteva zile înainte de a primi invitaţia de la Sephora, începusem să mă întreb de ce nu mai vine odată 🙂  Evenimentele lor de lansare sunt foarte frumoase, iar cel dedicat colecţiilor de Crăciun este minunat, de fiecare dată. Aseară a avut loc mult aşteptata lansare, am fost cu Maia şi am multe de povestit şi de arătat. Tot ce vreau să spun acum este că toată lumea a fost veselă, a zâmbit, a conversat şi s-a bucurat de plăcerea de a testa toate noutăţile. Iar fii-mea cred că şi-a descoperit vocaţia şi deja are nişte produse preferate, vă spun într-un alt post.

Colecţia Sephora Oh, my Cherie este mi-nu-na-tă!  Pun doar câteva poze pentru că trebuie să le vedeţi chiar acum. Revin cu amănunte.

Preferatul meu şi preferatul Maiei 🙂

Anul acesta, pentru Colecţia de Crăciun, Sephora l-a invitat pe Karl Lagerfeld să fie „Designer of the Year”, iar el a creat o ediţie limitată de produse de machiaj, lacuri de unghii şi un parfum, Kaleidoscope, disponibil, evident, exclusiv în magazinele Sephora.

„ La mode n’est pas ni morale, ni amorale, mais elle este faite pour remonter le moral”, spune Lagerfeld, iar eu îl cred pe cuvânt.

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...