Shellac, inventat special pentru mine

Cine este Shellac-ul ăsta? Ei bine, este salvarea mea, cu ajutorul lui voi avea și eu manichiura impecabilă mai mult de 3 zile, hai 4. Shellac este un produs hibrid, așa cum s-a exprimat Georgiana, trainer la TopLine, domnișoara care mi-a executat manichiura și care m-a umplut de energie pozitivă. Deci, Shellac este un produs al brandului american CND și este un hibrid de gel și lac de unghii, adică, nu este nici cal, nici măgar, dar își face treaba mai bine decât amândoi la un loc.

Reminiscențe de la shooting-urile de produs de la Tabu 🙂

Se aplică la fel ca orice lac de unghii, un strat de bază, 2 straturi de Shellac și la final, un strat de top, apoi fiecare mână se introduce la lampa cu ultraviolete și gata manichiura. Timpul de uscare este aproape inexistent, iar acest aspect este fooooaaarte important pentru mine, dat fiind faptul că nu am răbdare să stau nemișcată până se usucă lacul. De fiecare dată când plec de la salon, nici nu ajung bine la mașină că am stricat bunătate de manichiură. Iar despre pedichiură, ce să mai spun. Mă înnebunește momentul când trebuie să mă încalț, nu există să nu stric măcar o unghie 🙁

Mâna bună, aia care dă relativ bine în poze, cu manichiura Shellac

Înainte de a ne apuca de treabă, Georgiana m-a supus unui test. M-a anunțat că o să fie amuzant, dar scepticismul din mine s-a trezit și a început să-și bage coada. Mi-am imaginat un test din ăla obosit, în urma căruia nu ți se revelează nimic senzațional, ci e doar așa, de pierdere a timpului mort. Ei bine, nu și testul ăsta. A fost chiar un test amuzant, cu nu-mai-știu câte întrebări și 4 variante de răspuns la fiecare întrebare, dar formulate foarte simpatic. În urma răspunsurilor mele sincere și dezinteresate, a rezultat fără dubiu, faptul că sunt o femeie Shellac CND, adică ” fă-mi unghiile să arate nemaipomenit și să dureze. Ne vedem peste 2 săptămâni, trebuie să fug 🙂

Deci, care sunt avantajele Shellac? Se aplică ușor, la fel ca un lac colorat și fără pilirea unghiei naturale, și aici mă refer la pilirea patului unghial, nu a lungimii unghiei, în consecință nu deteriorează unghia. Timpul de uscare este ZERO 🙂 Rezistă 14 zile pe unghii fără ciobire și zgârieturi, și își păstrează luciu perfect. Se îndepărtează în câteva minute, tot fără pilire sau expunere la substanțe chimice agresive. Există 30 de nuanțe unice de la cele mai deschise-nude, până la cele mai închise și sofisticate. Shellac este disponibil și în nuanțe irezistibile de french, însă cel mai tare este că poate fi folosit și pentru pedichiură!!! Adică, vacanța la mare va fi mult mai frumoasă pentru că lacul colorat nu se va curăța din a doua zi, ci atâta timp cât voi sta în concediu, voi avea o pedichiură perfectă. Deja mi-am ales nuanța pentru vacanță!

Shellac este disponibil doar în saloanele profesionale selecționate.

 

5 Responses to “Shellac, inventat special pentru mine

 • Foarte draguta manichiura! Poate o pozezi si peste 2 saptamani sa vedem cum se prezinta 😀

 • lilik
  9 ani ago

  Din pacate, ieri am ramas fara culoare pe o unghie:( Habar n-am ce s-a intamplat, pur si simplu s-a cojit perfect.

 • Uf…aiurea! 🙁 Mie mi-a rezistat foarte bine, numai ca ma plictisisem de culoare, imi crescuse si unghia si se vedea urat la baza, dar de cojit nu s-a cojit..

 • Ruxandra
  9 ani ago

  Hello! ai cumva idee de unde as putea achiziona o oja Shellac? Poate la Sephora?….

 • lilik
  9 ani ago

  Buna Ruxandra, Shellac se gaseste doar in saloanele selectionate, in magazine nu este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...