… Și Dior a creat femeia

Roger Vadim spunea în filmul său din 1956 …Et Dieu crea la femme. În 2012, inspirată de legendarul film al regizorului, casa Dior, prin colecția sa parfumată Dior Addict, transmite un mesaj asemănător … Și Dior a creat femeia. Femeia care știe să se bucure de viață, aș adăuga. Pentru că, designerul care a revoluționat moda feminină după cel de-al II-lea Război Mondial, Christian Dior spunea: „Vreau să insist asupra cuvântului fericire, vreau ca femeile să se simtă nu doar frumoase, ci și mai fericite”. Parfumurile Dior Addict păstrează vie dorința artistului și vorbesc despre fericire și bucuria de a trăi.

Universul Dior Addict înseamnă trei parfumuri cu semnături olfactive diferite, fiecare dintre ele fiind expresia personalității complexe a femeii în viziunea Dior. Filmulețul de mai sus este inspirat de filmul lui Roger Vadim, dar povestește despre femeia contemporană, îndrăzneață și proaspătă la fel cum este Dior Addict Eau Fraîche, seducătoare și provocatoare precum Dior Addict Eau Sensuelle, plină de viață și sofisticată așa cum este Dior Addict Eau de Parfum.

Sper să vă placă filmulețul și să vă binedispună 🙂

featured image

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...