Slăbește sănătos: Serviciu integrat Go!Go!Diet și Noblezza Beauty Lounge

Toată lumea vrea să arate bine vara, dar nu toată lumea poate să aibă un stil de viață sănătos tot timpul anului, deci un corp frumos și armonios, prin urmare saloanele de frumusețe vin cu tot felul de oferte „de sezon”. Am încercat și eu pentru o zi propunerea Go! Go! Diet, serviciu de livrare la domiciliu de dietă, şi Noblezza Beauty Lounge, salon de înfrumuseţare, ce oferă împreună o soluţie optimă pentru slăbit, dezvoltând un serviciu integrat prin combinarea dietei cu tratamente corporale ajutătoare.

Ce spune prezentarea serviciului:

Go!Go! Diet este un serviciu de livrare la domiciliu care propune o dietă derivată din dieta South Beach, descoperită de Dr. Arthur Agatston, un cardiolog american, care a observat că, pe lângă rolul de a îmbunătăţi funcţiile inimii, regimul ajută şi la pierderea rapidă în greutate. O dietă necesită răbdare şi atenţie la alimentele consumate, de aceea Go!Go! Diet vine în întâmpinarea clienţilor care nu au timp şi se abat involuntar de la regulile unui stil  de viaţă sănătos.

Dieta are 2 faze:

 • Faza I durează 14 zile, timp în care sunt livrate în fiecare dimineaţă toate mesele de peste zi (3 mese şi 2 gustări). Mâncarea este gustoasă, din ingrediente proaspete şi naturale (legume, carne, ouă, brânză). La finalul celor 2 săptămâni se poate pierde în greutate între 4-7 kilograme, în funcţie de organism.
 • Faza a 2-a, tot de 14 zile, dar care poate fi ţinută pentru o perioadă mai îndelungată (până când se ating obiectivele de greutate), presupune continuarea regimului, permiţând reintroducerea în alimentaţie a anumitor produse interzise în prima fază (fructe, produse făinoase). În această fază se pierd în general 0.5 – 1 kilograme pe săptămână.

Atelierul de înfrumuseţare Noblezza Beauty Lounge beneficiază de aportul celor mai noi tehnologii în domeniul esteticii faciale şi corporale. Fiecare tratament începe cu diagnosticarea corporală computerizată, completă, care indică problemele organismului: retenţia de apă, excesul de grăsime, necesarul caloric pentru menţinere sau slăbire, masa musculară, gradul de hidratare sau deshidratare a organismului.

Experiența mea:

Serviciul Go!Go!Diet

M-a sunat o doamnă extrem de drăguță care m-a întrebat despre alimentele preferate, despre alergii și intoleranțe alimentare. Am schițat împreună meniul pentru o zi, am stabilit ora la care să-mi livreze mâncarea și m-a asigurat că pot să o sun pentru orice nelămurire sau întrebare. Au respectat întocmai cele discutate și m-a surprins foarte tare că au ajuns exact la ora la care au spus, niciun minut mai târziu, habar n-am cum au calculat timpul, mi-ar plăcea să le aflu secretul 🙂

foto: Go!Go!Diet

Am primit o sacoșă de caserole pentru 3 mese principale și 2 gustări. Mi-a plăcut că salata verde era foarte proaspătă, legumele de asemenea, mâncarea era caldă când au adus-o, au reținut că prefer peștele în locul puiului, așa că mi-au adus frigărui de somon, din toate alimentele mele preferate pentru gustarea de după-amiază au ales mozzarella pe care o iubesc. Am apreciat atenția la detalii, o frunzuțită de busuioc la mozzarella, una de pătrunjel la rulourile de șuncă, pat de salată la frigăruile de somon, diverse decorațiuni plăcute vederii. De obicei, mâncarea livrată acasă sau la birou nu arată atât de bine, și nici nu este atât de gustoasă cum a fost cea de la Go!Go!Diet 🙂

Ce mi-a plăcut la Go!Go!Diet:

 • tot, recomand cu sinceritate să încercați serviciul de delivery

Ce nu mi-a plăcut la Go!Go!Diet:

 • nimic, dacă pot să mă exprim așa

Vizita la Noblezza. După cum spune și prezentarea acestui serviciu, fiecare tratament începe cu diagnosticarea corporală computerizată. Așa am aflat că organismul meu reține cam 1,3 l de apă și am 5 kg de grăsime în plus. Adică din cele 56 de kg ale mele, ar trebui să mai scap de 5. Aici nu sunt de acord, așa cum nici terapeutul care a făcut diagnosticarea nu a fost de acord și mi-a explicat că aparatul calculează valorile pentru un corp perfect, ori perfecțiunea nu este scopul vieții mele, prefer să fiu imperfectă și happy 🙂 După diagnosticare, mi-au fost recomandate 2 terapii, împachetare la ultrasaună și drenaj limfatic.

Capsula cu infraroșu

Camera dedicată tratamentelor faciale și corporale

Infrasauna mă sperie de fiecare dată, sunt ușor claustrofobă, prin urmare cele 40 de minute  cât a trebuit să stau în capsulă, mi-au părut 4 ore. Împachetările la infrasaună accelerează arderile, topesc şi fluidizează grăsimile, eliminând retenţia  de apă şi, implicit, toxinele. Evident, după o singură ședință nu pot să vă spun că am scăzut în centimetri, dar dacă suportați capsula, se pare că rezultatele sunt remarcabile. Din fericire, a venit o domnișoară după vreo 20 de minute și mi-a spus să mă întorc pe partea cealaltă, chestie care a mai rupt senzația acută de claustrofobie ce pusese stăpânire pe creierul meu.

Drenajul limfatic îmi place de fiecare dată, pentru că procedura în sine este extrem de relaxantă, iar apoi, mă simt mult mai ușoară. Bănuiesc că știți deja, drenajul limfatic are un rol foarte important în cazul unui proces de slăbire, deoarece facilitează eliminarea grăsimilor mult mai rapid şi, implicit, a toxinelor.

Ce mi-a plăcut la Noblezza:

 • spațiul arată bine, este decorat frumos, iar poziția destul de centrală, Pța. Floreasca este un mare avantaj
 • amabilitatea, simțul umorului, deschiderea, calitatea informațiilor și a serviciilor oferite de terapeuți
 • muzica

Ce nu mi-a plăcut la Noblezza:

 • m-am schimbat într-un fel de debara, un spațiu foarte mic în care erau niște rafturi cu prosoape, haine, pantofi, deci, da, debara. Nu există vestiare și nici dulapuri cu cheie în care să-ți încui lucrurile, prin urmare, mi-am pus lenjeria intimă în poșetă
 • nu am primit halat și nici papuci de unică folosință, ci o pereche de flip-flopși portocalii, evident purtați și de alte persoane înaintea mea, și cu vreo 3 numere mai mici, și un prosop în care m-am înfășurat. M-am băgat pe sub rafturi să găsesc o pereche de papuci rezonabili și într-un final am găsit niște papuci de pedichiură care păreau mai nepurtați
 • pe ușa debaralei era un afiș pe care scria să ne luam poșetele cu noi, iar domnișoara care m-a condus în acest spațiu ce funcționează pe post de vestiar, m-a atenționat să-mi iau geanta cu mine pentru siguranță
 • hainele le-am lăsat de izbeliște în debaraua neîncuiată, practic puteam să mă îmbrac în orice altceva la plecare, la fel ca și celelalte doamne cliente
 • ușa de la baie nu se încuie, deci după capsulă, am făcut duș cu gândul că în orice moment ar putea intra cineva peste mine. Și n-am făcut numai duș, ci am eliminat și niște apă 🙂 Nu am primit prosop pentru duș, așa că m-am șters cu același prosop cu care am stat înfășurată înainte și după capsulă
 • drenajul limfatic s-a întâmplat într-o încăpere în care mai erau alte 2 sau 3 paturi, și la un moment dat, a venit o clientă cu probleme ale tenului care la vederea mea s-a cam fâstâcit. Nu mi se pare în regulă să stai despuiată, așa ca mine, într-o încăpere în care se fac mai multe terapii și nici măcar să nu existe niște paravane despărțitoare între paturi. Sau măcar perdele. Clienta cealaltă își spunea în șoaptă problemele și părea destul de jenată de prezența mea.
 • la plecare, atitudinea unei doamne care nu a considerat necesar să se prezinte, bănuiesc că era șefă ceva pentru că doar șefii au senzația că-i cunoaște toată lumea, și care a umbrit amabilitatea și politețea terapeuților cu care am intrat în contact pe parcursul vizitei mele

Pachetul Go!Go! Diet şi Noblezza Beauty Longe conţine:

 • Dieta South Beach, faza I (2 săptămâni)
 • 4 şedinţe de împachetare la infrasauna
 • 4 şedinţe de radiofrecvenţă
 • 2 şedinţe de drenaj limfatic

Costul acestui pachet este 2000 lei, cu 20% mai mic de faţă de achiziţionarea serviciilor separat și este valabil până la 31 iulie 2012.

 

 

5 Responses to “Slăbește sănătos: Serviciu integrat Go!Go!Diet și Noblezza Beauty Lounge

 • cristina iacob
  9 ani ago

  Imi place cum ai descris partea de „rasfat”, dar ce povestesti la sfarsit este caracteristic pentru Romania…
  Ma bucur pentru tine si sper sa ne ti la curent cu rezultatele :*

 • lilik
  9 ani ago

  Rezultatele cu care pot să vă țin la curent sunt cele obținute la sală 🙂 Mă duc din nou de vreo 3 săptămâni și sunt foarte happy. Nu sunt adepta slăbitului și tonifierii cu ajutorul exclusiv al terapiilor de tipul ăsta, cred că rezultatele cele mai bune se obțin cu mișcare, dietă, iar pentru calitatea pielii și relaxare procedurile de tipul celor descrise mai sus.
  Mă bucur că ai revenit 🙂

 • Katyna
  9 ani ago

  Totusi, din ce-am vazut pe site, salonul Noblezza nu are niste preturi chiar modeste, chiar ma mira faptul ca nu gasesc de cuviinta sa aloce cativa lei pe niste lucruri elementare (papuci si lenjerie intima de unica folosinta, un paravan si altele asemenea).

 • cristina iacob
  9 ani ago

  Te pup si sa ai noroc in ceea ce faci :*

 • lilik
  9 ani ago

  De acord cu tine.
  … și mersi de vizită 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...