Slavă domnului, au reapărut culorile în machiaj!

Deşi sunt beauty editor de o grămadă de ani şi mi-au trecut prin mână o mulţime de produse minunate pentru machiaj, nu mă prea fardez. Folosesc fond de ten, în general din toamnă şi până când încep căldurile, mascara, blush şi ruj. Câteodată creion dermatograf, iar fardurile ajung pe pleoapele mele de câteva ori pe an. Din păcate, am pielea foarte sensibilă şi nu pot să folosesc decât anumite produse, iar fardurile nu se numără printre ele. Dar mă bucur la maxim că în sfârşit, epoca smokey eyes este în declin. Şi cum aproape totul în jurul nostru este gri, clădirile, străzile, oamenii, un pic de culoare nu are cum să strice. În perioadele de criză, oamenii simt nevoie de destindere şi relaxare, aşa că designerii au avut minunata inspiraţie să aducă multă culoare în vestimentaţie şi în machiaj.

Givenchy Acid Summer

Absolut minunată! Optimistă, plină de culoare, neobişnuită pentru Givenchy, colecţia de vară parcă te trage de mânecă şi vrea să te scoată din cotidian, din rutină şi dintre nuanţele de gri în care trăim. După mine, Le Prisme Yeux este vedeta colecţiei, iar la lansare, m-a făcut să tresar de emoţie pentru că mi-a amintit de cutiuţa cu acuarele din şcoală şi de bucuria cu care făceam toate lucrurile pe vreme aia.

Clarins Neo Pastels

Eleganţă şi naturaleţe sunt cuvintele care definesc colecţia. Tenul este luminos, sculptat aproape imperceptibil, ochii sunt subliniaţi cu o singură nuanţă, iar pentru buze, nuanţele naturale le pun în evidenţă frumuseţea.

Estee Lauder Bronze Goddess

Colecţia este inspirată de atmosfera luxoasă a resorturilor de pe Riviera franceză şi de nuanţele specifice zonei mediteraneene. Iar numele colecţiei mă face să mă gândesc la o femeie elegantă, bronzată şi mândră care domină plaja.

 

Bourjois Paris Ballerina

O interpretare a trendului Ballerina Look. Balerina de la Bourjois este o dansatoare delicată, dar nu prea este bine crescută. De aici contrastul dintre nunaţele dark, gri şi negru, şi rozul diafan. Înger şi demon. Amestec de delicateţe şi rock’n’roll.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...