Un produs all-in-one de care te vei îndrăgosti: Soft Sensation Lipcolor Butter de la Astor

Astor a lasat noul ruj de buze Soft Sensation Lipcolor Butter, un produs all-in-one ce oferă cea mai bună îngrijire pentru buzele tale. Asigură culoarea şi textura unui ruj, hidratarea unui balsam de buze şi luciul unui gloss. O să te îndrăgosteşti pe loc de el! 

Soft_Sensation_Lip_Color_Butter_Packshots_002_R_ISO39LSoft_Sensation_Lip_Color_Butter_Packshots_007_R_ISO39LSoft_Sensation_Lip_Color_Butter_Packshots_011_R_ISO39LPrimele pe lista mea de preferințe

Din păcate, încă nu l-am încercat, așa că citez din comunicatul de presă și sper să mă hotărăsc la una sau hai, două dintre nuanțe, ca să pot merge să le cumpăr 🙂 Soft Sensation Lipcolor Butter îmbunătăţeşte vizibil condiţia buzelor şi aspectul lor, hidratează în profunzime, calmează şi catifelează buzele uscate, asigurând o senzaţie de confort produsă de faptul că buzele se simt cu 30% mai hidratate. Se pare că această senzaţie persistă până la 5 ore. Textura sa cremoasă, Lipcolor se contopeşte pe buze, fără a le încărca şi fără a fi lipicioase, formula de pigmentare îmbogăţită asigură o culoare intensă, iar luciul din compoziţie desăvârşeşte aspectul elegant.

Soft_Sensation_Lip_Color_Butter_Packshots_012_R_ISO39LSoft_Sensation_Lip_Color_Butter_Packshots_013_R_ISO39LSoft_Sensation_Lip_Color_Butter_Packshots_016_R_ISO39LTot primele pe lista mea de preferințe 🙂

Soft Sensation Lipcolor Butter este disponibil în 8 nuanţe inspirate din ultimele tendinţe, nuanţe naturale, nude, dar şi rozuri puternice, roşu aprins şi marouri interesante. Pentru mine, asta este chiar o problemă because nu pot să aleg. Nu pot și gata.

Dar cel mai mult și mai mult, în afară de nuanțele astea minunate și de textură, îmi place vârful oblic care ajută la aplicarea precisă și extrem de facilă, îmi imaginez, a produsului. Dintr-o singură aplicare culoarea acoperă buzele definindu-le, conferind același timp volum şi strălucire.

Soft Sensation Lipcolor Butter costă 30 de lei și abia aștept să-l încerc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...