Strălucire și culoare: Shine Caresse de la L’Oreal Paris

În luna martie, L’Oreal Paris lansează un luciu de buze care promite aceeași strălucire și hidratare ca și minunatul ruj Caresse. Gloss-ul Shine Caresse completează astfel această gamă cu o nouă textură și 8 nuanțe irezistibile.

Imaginea lui Shine Caresse este Barbara Palvin, model din Ungaria, în prezent iubita lui Justin Bieber. V-am spus asta ca să știți și voi, nu știu cât de tare vă interesează, sincer, nici pe mine, dar fii-mea este în culmea fericirii că Selena Gomez s-a despărțit de Bieber, așa că sunt la curent cu aceste permutări amoroase mai mult sau mai puțin piaristice 🙂

 

Barbara Palvin shine caresse

Palvin a fost descoperită pe străzile Budapestei pe când avea 13 ani, adică în 2006. Primul său shooting a fost pentru un editorial în Spur Magazine, apoi a apărut pe coperte celebre precum L’Officiel, Vogue Rusia, Glamour Ungaria etc., și a defilat pentru H&M, Victoria’s Secret sau Armani Exchange. În februarie 2012 a devenit ambasador L’Oreal Paris. Barbara Palvin este deseori comparată cu Natalia Vodianova, ceea ce probabil că o bucură nespus pentru că rusoaica este unul dintre modelele ei preferate.

Pack Shine Caresse

Noul luciu de buze Shine Caresse are o textură foarte lejeră, nu încarcă buzele, culorile sunt proaspete și luminoase și este prima formulă ce conține apă în proporție de 30%. Despre mine, ce să spun, nu mă omor după aspectul de buze umede, poate de aceea nici nu sunt extrem de curioasă să-l testez, îmi place aspectul mat al buzelor, dar cu siguranță, va avea mult succes exact datorită acestui look.

3 Responses to “Strălucire și culoare: Shine Caresse de la L’Oreal Paris

 • Eu il am intr-o nuanta rozalie si este super 🙂

 • tanya
  8 ani ago

  Genul acesta de gloss da bine aplicat peste ruj. Face buzele mai senzuale si parca le da volume. Asteptam luna martie sa le vedem pe piata so dupa aceea sa vedem daca se merita investitia..

 • lilik
  8 ani ago

  Nu sunt mare fan gloss pentru că îmi vine să-l mănânc non-stop, este lipicios și dulce 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...