Subțierea și căderea părului au rezolvare: produsele Nioxin

Ieri, am fost la lansarea oficială a brandului de îngrijire a părului Nioxin, la The Studio. De la specialistul Eduard Virag, ambasador Nioxin în România, am aflat că brandul oferă soluții pentru două dintre problemele întâlnite frecvent atât la bărbați, cât și la femei, subțierea și căderea părului. Am scris și aici cum a luat naștere acest brand și cu ce probleme se ocupă.

Evenimentul a avut loc la The Studio, un loc frumos și plin de vibrații pozitive, un spaţiu contemporan cu o atmosferă prietenoasă conceput special pentru perfecţionarea profesională a hairstiliştilor Wella Professionals, Londa Professional, Sebastian și Nioxin, din România.

Împreună cu Diana Cotoros, Prime Road Media. Evident, fotograful ne-a prins vorbind 🙂

Brandul american va fi prezent în saloanele selecționate, iar acolo veți găsi un dispozitiv cu ajutorul căruia specialistul Nioxin poate diagnostica afecțiunile de care suferă scalpul și părul vostru. Deși imaginile mărite cu scalpul și firele de păr ce țâșnesc din piele m-au cam înspăimântat, m-am lăsat pe mâna lui Eduard care mi-a analizat calitatea firului de păr și starea de sănătate a scalpului cu mare atenție, și mi-a explicat cu lux de amănunte fiecare pas făcut și fiecare imagine.

Edy Virag, în timpul explicării procesului de diagnoză și imaginile scary

Trebuie să spun că am fost surprinsă și încântată să aflu că, după toate tratamentele la care a fost supus părul meu în ultimul timp, stau foarte bine 🙂 Scalp curat și sănătos, fără urme de iritație, cu ușoare depuneri de sebum, firești în condițiile în care m-am spălat pe cap vineri, firul de păr destul de puternic, iar ce mi-a plăcut cel mai mult a fost numărul firelor de păr ce cresc dintr-o singură rădăcină, am numărat până la 4 🙂 Ah, și că nu am văzut fire albe 🙂

Nioxin oferă soluții targetate, atâta vreme cât ești sinceră și îi oferi specialistului toate informațiile de care are nevoie, iar el identifică corect problema. Brandul propune o formulă inovatoare de tratament, inspirată din skincare, care funcționează eficient dacă respecți cei 3 pași: curăță-optimizează-tratează. Nioxin a ajuns la concluzia că pierderea părului=scalp dezechilibrat+subțierea firelor de păr+rărirea firelor de păr, iar pe baza acestei definiții, a creat formule specializate pentru produsele sale. Pentru fiecare problemă există produsele potrivite care curăță părul și scalpul îndepărtând sebumul și reziduurile, hrănesc și protejează părul pentru reducerea căderii cauzată de rupere și dau un aspect mai bogat, mai gros fiecărui fir de păr în parte. Există 6 sisteme, fiecare dintre ele fiind bazat pe o altă tehnologie, le enumăr ca să știți despre ce este vorba, BioAMPTM, SmoothPlexTM , Transactive Delivery SystemTM, Scalp Access Delivery SystemTM, Activ-RenewalTM și GlycoShieldTM, în felul acesta, tratamentul este personalizat și perfect adaptat perfect nevoilor tale. Fiecare sistem de îngrijire are in vedere gradul de pierdere al părului, grosimea firului de păr și dacă părul este natural sau tratat chimic. Unul dintre cele 6 sisteme, din păcate, nu am reținut care, asigură scalpului protecție împotriva radiațiilor solare, chestie pe care nu am mai întâlnit-o la un alt brand, în general produsele cu SPF protejează doar părul, nu și scalpul.

În afara celor 6 game de îngrijire și tratament, disponibile atât în salon, cât și pentru continuarea tratamentului acasă, Nioxin propune tratamentele speciale de exfoliere și terapie intensivă care se realizează exclusiv în salon. Încă nu știu în ce saloane veți găsi produsele Nioxin, dar vă anunț imediat ce aflu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...